Categories
Blurs

DVD's in MediaMarkt II

De afloop van wat een verhaal had kunnen zijn voor de frontpage van Digg, Slashdot, De Standaard en De Morgen. Helaas…

Els en ik zijn dus, na wat uitstel door ziekte, naar de MediaMarkt gegaan om daar (hopelijk) een nieuwe legale DVD te krijgen. Binnengekomen in het Century Center merkten we een pijl “MediaMarkt Service Center ->”, dus hebben we die maar gevolgd. Dit bleek dus achter de 2e uitgang (die ik toen ook voor de eerste keer ontdekte) te zijn, en aldaar stond een wachtrij (nog mensen met dingen niet werken). Na ongeveer een half uur wachten was de rij ongeveer gehalveerd, en besloot MediaMarkt om een extra balie open te doen, omdat de rij nu toch wel erg lang werd.
Uiteindelijk aangekomen aan de balie, leggen wij dus ons probleem op tafel (zijnde het DVD-doosje), met de woorden “volgens mij hebben wij bij u een illegale DVD gekocht”. Die mens reageert in de trend van “tiens, da’s raar”, bekijkt de DVD en merkt niets speciaal. Els wijst hem erop dat er geen menu afspeelt en ik wijs hem op de holografische “DVD BLANK”. Dit laatste vond hij blijkbaar geen argument, dit zou aan een goedkope produktie liggen en wel eens meer voorkomen. Op het feit dat er geen menu afspeelde, had hij geen weerwoord en maakte zich er vanaf met de woorden “ik ga hier niet moeilijk over doen, en uw geld teruggeven.”.
Om dit geld terug te krijgen hebben we nogmaals moeten aanschuiven in een andere wachtrij, om dan nogmaals aan te schuiven aan de CD/DVD-info balie om daar een nieuwe DVD van de piano te bestellen. Hierna hebben we voor de laatste keer moeten wachten aan de kassa voor het betalen…

4 replies on “DVD's in MediaMarkt II”

Dit wordt hét excuus om in 2006 dvd’s te gaan kopiëren. Als de polies der op uitkomt: “Maar nee, da zijn geen kopies. Das gewoon een productie van mindere kwaliteit.”

Zo kan iedereen het…

Dit wordt hét excuus om in 2006 dvd's te gaan kopiëren. Als de polies der op uitkomt: “Maar nee, da zijn geen kopies. Das gewoon een productie van mindere kwaliteit.”

Zo kan iedereen het…

Comments are closed.