Categories
Blurs

Gezocht: Schrijvers/vertellers

Dit kan misschien raar klinken maar ik wil een boek schrijven. Ik speel al lang met het idee en het fenomeen van NaNoWriMo port me enkel maar aan. Laat me even kort samen vatten waar het hier om gaat.

NaNoWriMo houdt eigenlijk in dat mensen samen in een maand tijd een boek schrijven van 50.000 woorden. Misschien laat je best even deze woorden zinken… Denk er maar even over na. Ik ben er in ieder geval voor te vinden. En ik zoek nog volk om mee te doen. Alleen is maar alleen, nespa?

Komaan, als je dit leest is de kans groot dat je zelf ook een blogger bent en het schrijven je dus aanstaat. Zelfs al ben je geen blogger, nooit een boek willen schrijven?

Dus… Februari (uiteraard met 2 dagen verlenging) of maart?

Here we go, hebben reeds zin:

22 replies on “Gezocht: Schrijvers/vertellers”

Ik wel, jij? :)
Nee het ding is dat ieder zijn boek schrijft, en eigenlijk is het de bedoeling dat je volledig van scratch begint. Ik heb wel een vaag idee, maar ik wil het in die maand volledig laten rijpen.

Ik sta niet afkerig tevenover zo’n project maar bestaat het gevaar er niet in dat iedereen gewoon naast elkaar zijn verhaaltje vertelt zodat het eigenlijk geen boek meer is met een duidelijke lijn?

Ik was eigenlijk eerder aan het denken dat ieder zijn eigen boek schrijft :) Ieder schrijft dus inderdaad naast elkaar zijn eigen verhaaltje. Maar zo kan je elkaar stimuleren en, if that’s your brand of wodka, oordelen.

‘k dank er allang aan om eens een boek te schrijven, en dit zou wel eens de laatste nodige stimulans kunnen zijn. Of ik het kan zal nog moeten blijken, maar ik ben dus zeker ge├»nteresseerd.

Hey, je hebt niets te verliezen he. Je kan het alleen maar proberen en met meer denk ik dat eht zowiezo iets gemakklijker zal gaan. Ik heb geen flauw idee of het me gaat lukken, laat staan of eht op iets zal trekken. Maar ik zal het geprobeerd hebben!

Ik wel, jij? :)
Nee het ding is dat ieder zijn boek schrijft, en eigenlijk is het de bedoeling dat je volledig van scratch begint. Ik heb wel een vaag idee, maar ik wil het in die maand volledig laten rijpen.

Ik sta niet afkerig tevenover zo'n project maar bestaat het gevaar er niet in dat iedereen gewoon naast elkaar zijn verhaaltje vertelt zodat het eigenlijk geen boek meer is met een duidelijke lijn?

Ik was eigenlijk eerder aan het denken dat ieder zijn eigen boek schrijft :) Ieder schrijft dus inderdaad naast elkaar zijn eigen verhaaltje. Maar zo kan je elkaar stimuleren en, if that's your brand of wodka, oordelen.

'k dank er allang aan om eens een boek te schrijven, en dit zou wel eens de laatste nodige stimulans kunnen zijn. Of ik het kan zal nog moeten blijken, maar ik ben dus zeker geïnteresseerd.

Hey, je hebt niets te verliezen he. Je kan het alleen maar proberen en met meer denk ik dat eht zowiezo iets gemakklijker zal gaan. Ik heb geen flauw idee of het me gaat lukken, laat staan of eht op iets zal trekken. Maar ik zal het geprobeerd hebben!

Lo,

Ik heb:
– tijd
– zin
– interesse
– schrijverstalent ( d.w.z: inspiratie, fantasie, beeldig taalgebruik, soms humor, voldoende hersencellen, enige ervaring en dergelijke
– zin in een peuk/drank, maar dat is niet echt relevant

Ik ben:
– Shitonya ( nick name )
– 20 jaar oud ( niet dat dat nu zo bar interessant is )
– ietwat pessimistisch, maar dat is geen beperking om te kunnen schrijven. Het heeft me immers nooit in de weg gestaan, enkel geholpen.
– een vrouw ( maar dat was waarschijnlijk wel te raden. Dit aspect kan ook wel “apart” zijn, doordat de meeste schrijvers toch mannelijk zijn en een boek die is geschreven door 2 verschillende geslachten kan ook wel amusant uitpakken )

Ik zou graag:
– willen dat ik wordt terug gemaild indien iemand geinteresseerd is in dit vrouwelijk schepsel.

Met vriendelijke Groeten,
La Shitonya

Lo,

Ik heb:
– tijd
– zin
– interesse
– schrijverstalent ( d.w.z: inspiratie, fantasie, beeldig taalgebruik, soms humor, voldoende hersencellen, enige ervaring en dergelijke
– zin in een peuk/drank, maar dat is niet echt relevant

Ik ben:
– Shitonya ( nick name )
– 20 jaar oud ( niet dat dat nu zo bar interessant is )
– ietwat pessimistisch, maar dat is geen beperking om te kunnen schrijven. Het heeft me immers nooit in de weg gestaan, enkel geholpen.
– een vrouw ( maar dat was waarschijnlijk wel te raden. Dit aspect kan ook wel “apart” zijn, doordat de meeste schrijvers toch mannelijk zijn en een boek die is geschreven door 2 verschillende geslachten kan ook wel amusant uitpakken )

Ik zou graag:
– willen dat ik wordt terug gemaild indien iemand geinteresseerd is in dit vrouwelijk schepsel.

Met vriendelijke Groeten,
La Shitonya

Nog steeds op zoek?
Ik heb wel interesse ( …nog steeds eigenlijk, want dit is al de zoveelste keer dat ik reageer, dus als mijn reactie er nog steeds niet op wordt geplaats gooi ik iemand voor de trein )
Als je nog mensen zoekt, dan mag je me gerust mailen.
Ps: ja, ik kan aardig schrijven, vanzelfsprekend.

Nog steeds op zoek?
Ik heb wel interesse ( …nog steeds eigenlijk, want dit is al de zoveelste keer dat ik reageer, dus als mijn reactie er nog steeds niet op wordt geplaats gooi ik iemand voor de trein )
Als je nog mensen zoekt, dan mag je me gerust mailen.
Ps: ja, ik kan aardig schrijven, vanzelfsprekend.

Ik heb de indruk dat we eens deftig moeten praten met een paar mensen, denk je ook niet? :)

Comments are closed.