Categories
Lifelog

Zondagavond

Zondag avond is traditioneel niet echt de meest actieve dag hier. Ik neem aan dat ik daar niet alleen in ben in Vlaanderen. Sommigen brengen zich nog tot het gaan bekijken van een voetbalmatch of de cyclocross. In diezelfde sfeer is het bij ons ook altijd in de keuken zeer doods. De laatste dag van de week bengt altijd fast-food met zich mee. Moeder heeft al heel de week achter het fornuis gestaan en verdient ook rust, zus doet al genoeg in het huishouden in de week en vader heeft meestal op zondag een voetbalploeg te coachen dus die is meestal nog niet thuis als het eten geblazen is. My excuse? Ik heb er niet echt een vrees ik. Hey, het was voor mij ook een zware week.
Dus: fast-food. Quick is gemakkelijk. Het is achter de deur, meestal niet lang aanschuiven, geen afwas etc. Hoewel blijkbaar vandaag meer mensen zin in Quick hadden. Een enorme rij (voor dit filiaal dan). Je komt aan het bekende intercom-paaltje. Raampje open, vrieskou binnen. En dan zeggen ze: “Even geduld alstublieft.” Nog voor je iets kan zeggen. En dan kwam het probleem. Aangezien de Quick achter onze hoek is, is de wagen nog niet echt warm. Maar je moet het raampje nu wel openhouden! Het is koud buiten mensen, zeer koud. Daarmee heb ik het gebeuren samengevat. En dat op een zondag zeg…

Wat eten jullie op een zondag?

6 replies on “Zondagavond”

meestal koffie-koekskes en wat pistolets, of nen uitsmijter, nen pizza, leftovers van de zaterdag, een dikke ommelet (met alles erop en eraan: champignons, tomaat, aardappelen, kaas en eieren niet te vergeten, ….)

meestal koffie-koekskes en wat pistolets, of nen uitsmijter, nen pizza, leftovers van de zaterdag, een dikke ommelet (met alles erop en eraan: champignons, tomaat, aardappelen, kaas en eieren niet te vergeten, ….)

Comments are closed.