Categories
Tech/Science

SQL 2000 Licentie (2)

Dus, om verder te gaan, de trial was nu afgelopen. Yup, deze morgen kreeg ik de service niet meer opgestart met de melding dat het gedaan was met spelen. De 180 dagen trial bleek er een van 120 te zijn. Maar wat nu? Ik bel nogmaals naar Microsoft en die bevestigen mij, once again, dat er geen manier is om een key in te geven. Wat dan? Ah, klok terugdraaien he mijnheer. Zodat je terug kan opstarten en kan back-uppen naar een andere SQL Server.

Wel beste vrienden, laat me u een klein verhaal vertellen. Neem je vers gekregen SQL Server 2000 cd, steek dat ding er in en upgrade. That’s it. No kidding. Ok, toen we de cd er voor de eerste keer instaken vroeg hij een key. Toen we de cd er nogmaals instaken hoefde zelfs dat niet meer en een simpele upgrade klaarde alles.

Don’t ask me why, it just did it and that’s all it had to do.

4 replies on “SQL 2000 Licentie (2)”

Comments are closed.