Categories
Blurs

Vraagje voor de jeugd

Teenagers from outer space, een vraag:

Weten jullie dat je “ringtones” eenvoudig zelf kunt maken en door middel van een kabeltje naar je GSM kunt overzetten? Indien het antwoord positief uidraait, gelieve mij dan te laten weten waarom u hardnekkig blijft betalen voor die dingen.

6 replies on “Vraagje voor de jeugd”

Ik kan met een gerust gemoed zeggen dat ik nog nooit maar dan ook nog nooit een ringtone, realtone, wallpaper of javagame heb gedownload. Meer nog, ik heb in heel mijn leven nog maar twee belkaarten van 14?? versleten en gebruik nog altijd dezelfde gsm.

Dat is zo iets wat ik ook niet kan begrijpen, al diene ding-dong shit.
Elk tijdschrift staat er vol van, op de TV heel veel reklame,internet vol van nerds die proberen die rommel via affiliate te verkopen.
Het kan toch niet dat daar zo veel mensen mee bezig zijn hé ?

Die ringtones die je overal hoort en ziet (Albert Motard bijvoorbeeld) zijn nog het vervelendste. Wat is er in godsnaam mis met de standaard-tunes? Heb in mijn jonge leven al wel enkele javagames gekocht, maar ik ben ze samen met enkele leuke wallpapers kwijtgespeeld nadat mijn gsm zin had gekregen om zelf met de aan/uit-knop te spelen (met factory-trip als gevolg).

Ik kan met een gerust gemoed zeggen dat ik nog nooit maar dan ook nog nooit een ringtone, realtone, wallpaper of javagame heb gedownload. Meer nog, ik heb in heel mijn leven nog maar twee belkaarten van 14?? versleten en gebruik nog altijd dezelfde gsm.

Dat is zo iets wat ik ook niet kan begrijpen, al diene ding-dong shit.
Elk tijdschrift staat er vol van, op de TV heel veel reklame,internet vol van nerds die proberen die rommel via affiliate te verkopen.
Het kan toch niet dat daar zo veel mensen mee bezig zijn hé ?

Die ringtones die je overal hoort en ziet (Albert Motard bijvoorbeeld) zijn nog het vervelendste. Wat is er in godsnaam mis met de standaard-tunes? Heb in mijn jonge leven al wel enkele javagames gekocht, maar ik ben ze samen met enkele leuke wallpapers kwijtgespeeld nadat mijn gsm zin had gekregen om zelf met de aan/uit-knop te spelen (met factory-trip als gevolg).

Comments are closed.