Categories
Blurs

Gratis Microsoft USB drive

Via Digg te weten gekomen dat je een gratis USB Driveje kunt verkrijgen. Waarschijnlijk zal het niet veel voorstellen maar hey, free stuff you know. Ik dacht eerst dat het weeraleens US only was, maar blijkbaar is het deze keer ook eens voor ons en dat is ook zo, godver… Hierzo!

Er zijn mensen die denken dat zoiets vermelden, iets dat bv op Digg verschenen is, opgewarmde kost is. Het is waar dat ik hier veel vermeld dat je zelf ook te weten kon komen. Ik zal dit echter blijven doen omdat ik het ook deels voor mezelf doe. Ik hoop dat hier niemand mij dat kwalijk neemt ;)

UPDATE: Bullocks, Michael heeft gelijk:

*This offer is available in the U.S. only while supplies last. Limit one per customer. Please allow 6-8 weeks for delivery.

8 replies on “Gratis Microsoft USB drive”

Ik vind de term ‘opgewarmde kost’ stilaan een beetje opgewarmde kost.

Die “mensen” die dat hebben gezegd, zouden moeten beseffen dat niet alle bloglezers honderden feeds binnenkrijgen “waar het al op te lezen stond”. Zij mogen dan misschien wel meer dan duizend bezoekers per dag over de vloer krijgen om te lezen over het privé-leven van hun kinderen….. sommige surfers lezen nu eenmaal liever links naar interessante berichten.

Heb ook effe de comments op Digg snel doorlopen.
Er bestaat nog veel verwarring over de grootte: 16mb of 32mb. Ook nog eens 6 tot 8 weken leveringstijd, én (in heel kleine lettertjes): niet voor non-US-citizens.

Ik vind de term 'opgewarmde kost' stilaan een beetje opgewarmde kost.

Die “mensen” die dat hebben gezegd, zouden moeten beseffen dat niet alle bloglezers honderden feeds binnenkrijgen “waar het al op te lezen stond”. Zij mogen dan misschien wel meer dan duizend bezoekers per dag over de vloer krijgen om te lezen over het privé-leven van hun kinderen….. sommige surfers lezen nu eenmaal liever links naar interessante berichten.

Heb ook effe de comments op Digg snel doorlopen.
Er bestaat nog veel verwarring over de grootte: 16mb of 32mb. Ook nog eens 6 tot 8 weken leveringstijd, én (in heel kleine lettertjes): niet voor non-US-citizens.

Volgens mij geeft MS dit weg omdat je in Vista een USB memstick als extra ramgeheugen kan gebruiken…en waarschijnlijk zal je het nodig hebben ook.

Volgens mij geeft MS dit weg omdat je in Vista een USB memstick als extra ramgeheugen kan gebruiken…en waarschijnlijk zal je het nodig hebben ook.

Comments are closed.