Categories
Events

BlogCom 2006

De man achter, onder andere, Lichtgeraakt (u weet wel: Jeroen met de achternaam om jaloers op te zijn) zet de eerste editie van BlogCom (trendy naam ey) in Antwerpen op poten. Dit is een doorloper van de Gentse Blogribben als ik mij niet vergis? Dat kunnen we toch niet missen!
U blogt? U leest het graag? U eet graag? U vind het Zuid enorm hip? Mens, verzin een reden en ontmoet mij (of een interessante blogger/ster) op 21 april in ‘t Pakhuis voor eten en/of drinken.
Voor inschrijving en meer info, rep u naar de WIKI!

4 replies on “BlogCom 2006”

Ik had graag eens een babbeltje komen slaan met een aantal bloggers, maar 1600 kilometer rijden voor een spaghetti bolognese vind ik net iets te ver.

Ik had graag eens een babbeltje komen slaan met een aantal bloggers, maar 1600 kilometer rijden voor een spaghetti bolognese vind ik net iets te ver.

Comments are closed.