Categories
Actueel

Apple blijft het doen

Apple’s aandelen zijn 10% gestegen. Oorzaak? Boot camp. Dit gratis tooltje, zoals u kan zien officieel door Apple zelf gereleased, zorgt ervoor dat je nu kan dual booten op hun nieuwe Intel machines en zo Windows kan opstarten naast MacOS. Sinds de release van die machines zoemde het net al van manieren om Windows erop te booten en velen hadden het al gerealiseerd, maar nu dat Apple zelf met de oplossing komt is het hek van de dam. Het product is nog maar net gereleased of men is al aan het proberen Linux te installeren. Binnenkort nog een nieuwe bluetooth video-iPod zeker?

Het begint moeilijk te worden om Mac niet te proberen, vind je niet?

14 replies on “Apple blijft het doen”

Wel, volgens wat Ine (Dehandschutter) me mailde zou er later dit jaar nog een gewone MacBook volgen. En bij mij is het ook een gelijkopgaande “race” tss. Mini en MacBook. Argh, the agony of choice…

Of anders…alletwee.

Wel, volgens wat Ine (Dehandschutter) me mailde zou er later dit jaar nog een gewone MacBook volgen. En bij mij is het ook een gelijkopgaande “race” tss. Mini en MacBook. Argh, the agony of choice…

Of anders…alletwee.

Hmmmm…
Ik denk dat ik toch beter bij Windows blijf…
Er gebruiken zoveel meer mensen dat systeem, en het is erg vervelend als je met verschillende bestandextensies zit!

Hmmmm…
Ik denk dat ik toch beter bij Windows blijf…
Er gebruiken zoveel meer mensen dat systeem, en het is erg vervelend als je met verschillende bestandextensies zit!

Comments are closed.