Categories
Lifelog

BlogCom

Zo, eindelijk wakker.
Nee, ik had een hels weekend waarin er gratis vaten moesten uitgedeeld , schoonouders gefeliciteerd, baby’s aangekondigd (nee, ik was bij de vernemende partij) en ook nog wat inkopen gedaan worden. Maar laten we beginnen bij het begin, BlogCom.
Graag verwijs ik naar de handige, opsommende post van Jeroen, wie ik trouwens nog moet bedanken voor het in elkaar steken van die geweldige avond, waarin hij alle reacties op een rijtje zet.
Ik ga het niet hebben over de bende waarmee ik al bekend was. Dat Pol, Michael, Frank (nieuwe URL!) en Mijnheer Kolgen toffe jongens zijn moesten jullie al weten. Maar er zijn er veel meer beste mensen. Er volgen een aantal links waarmee ik waarschijnlijk mezelf de das omdoe aangezien u misschien wel bij het lezen van deze pareltjes het bestaan van deze blog zult vergeten, maar dat verdienen ze nu eenmaal. Zeker als je ze in de zogenaamde IRL-toestand eens kan leren kennen. Laten we beginnen aan mjn linkerzijde. Hiervoor richt ik mij even tot een andere blogger: Kurt, heb jij toffe leerlingen man. Serieus, ga er eens mee op café.
De studenten in kwestie zijn Rik en Nathalie. Met deze mensen wil ik gerust maandelijks zoniet wekelijks rond tafel zitten. Verder is er het geval van Kathleen van Kleintje/Nijn. Zij kende Clopin niet! Nu eerlijk gezegd, ik was eerder verrast dat velen (volgens mijn normen) deze site wel volgen. Of het was gewoon heel lief van die mensen om te doen alsof. Maar eerlijk is eerlijk: Kathleen maakt niet alleen zeer fijne tekeningen, ze is ook nog eens een leuke meid (die het t-shirt voor clopin.be wil ontwerpen?).
Wannes terug leren kennen. Man, sorry, je was me even heel die tijd ontgaan. Won’t happen again, promise. Verder ook een zeer fijne Mevrouw Laenen leren kennen! Bedankt om naast mij te willen zitten ;)

Even ben ik in de loop van de avond naar de andere tafel geslipt, daar waar enkele van de vaste kern zaten. Ik waande mij plots in het gezelschap van Ine van Mo(nu)ments, Bart van MouseOver en … nog iemand vanwie ik ergens een kaartje heb gekregen. Hij werkt voor Adhese maar zijn naam laat ik u nog weten. Het werd een zeer diep gesprek over privacy. Denk ik.

Er waren er nog vele anderen hoor, maar ik heb, zoals de meesten waarschijnlijk, niet echt de kans gezien met iedereen een praatje te doen. In ieder geval was iedereen die ik leerde kennen zeker de moeite en was het dus een zeer fijne avond. Ik ben er volgende keer zeker weer bij.

Nog enkele bedenkingen (of laten we het voor de gezelligheid afvragingen noemen) tot slot:

  • Ik heb 2 blogkoppels geteld.
  • Den Bangelijke van het Pakhuis was de moeite maar geeft wel wat hoofdpijn heb ik den indruk. Michael?
  • De eskimo’s kwamen nog party-crashen in het bijzijn van oa Pietel. Zeer fijn trouwens om eindelijk de gezichten van Nico en Q te zien.
  • Kolgen was aan het opnemen voor de podcast van AntwerpenBlogt
  • Sorry aan diegene die ik hier niet vermeld heb, maar de kans is groot dat u dan de extra hits toch niet meer nodig hebt :p
  • Red mij…

Als deze tekst op niet veel trok, dat heeft met die vaten te maken ;)

14 replies on “BlogCom”

Geniet, maar drink met vaten. Nee, serieus, die Bangelijke moet zowat het eerste bier zijn *ooit* dat mij koppijn wist te bezorgen. Het heeft mij zelfs doen uitkramen dat ik uw blog al kende op voorhand, whaha.

Geniet, maar drink met vaten. Nee, serieus, die Bangelijke moet zowat het eerste bier zijn *ooit* dat mij koppijn wist te bezorgen. Het heeft mij zelfs doen uitkramen dat ik uw blog al kende op voorhand, whaha.

Euhm. Ja. Count me in. Ik heb hoegenaamd niet echt een kater overgehouden aan het hemelse vocht, doch een niet geheel nuchtere toestand tot ergens in de late namiddag was mijn deel. Miniblogcommekes zijn zeker de moeite om te voorzien in agenda’s…

Euhm. Ja. Count me in. Ik heb hoegenaamd niet echt een kater overgehouden aan het hemelse vocht, doch een niet geheel nuchtere toestand tot ergens in de late namiddag was mijn deel. Miniblogcommekes zijn zeker de moeite om te voorzien in agenda's…

Quote: die het t-shirt voor clopin.be wil ontwerpen?

Bel me, schrijf me, laat me van je horen. Het project waaraan ik nu bezig ben moet normaalgezien klaargeraken tegen deze vrijdag, dus daarna heb ik weer wat tijd. ;)

Quote: die het t-shirt voor clopin.be wil ontwerpen?

Bel me, schrijf me, laat me van je horen. Het project waaraan ik nu bezig ben moet normaalgezien klaargeraken tegen deze vrijdag, dus daarna heb ik weer wat tijd. ;)

De hoofdpijn viel mee. Ik had dan ook nog nooit écht hoofdpijn gehad van een biersoort. Maar toch, het was hoofdpijn te noemen. Soit. T-shirts en miniblogcoms, aha! Ik ben benieuwd.

De hoofdpijn viel mee. Ik had dan ook nog nooit écht hoofdpijn gehad van een biersoort. Maar toch, het was hoofdpijn te noemen. Soit. T-shirts en miniblogcoms, aha! Ik ben benieuwd.

Comments are closed.