Categories
Film

At The Movies

Het is niet veel vets in de cinema’s. Als cinefiel hebt u uiteraard Syriana en Brokeback Mountain al gezien en V for Vendetta zelfs tweemaal. U zult nog tot volgende maand op u honger moeten zitten (tenzij u graag verfilmingen van Games ziet, want dan ligt er nog een stille heuvel te wachten). Maar in de maand mei legt menig top-producer een ei en zal dit goedgemaakt worden. Geurende en kleurende titels als MI:III, The Da Vinci Code en X3 zijn dan de uwe en, bovenal, de mijne.

*wrijft in zijn handen*

10 replies on “At The Movies”

Het driekoppig management-team van Asfaltkonijn.be heeft inderdaad Syriana gespot én 2 keer V for Vendetta (het beste wat we in 2006 al zagen), maar Brokeback Mountain is uit principe geskipt (na “La Mala Educacion” en andere schokkende prenten).

Maar het belooft inderdaad een toplente te worden..

Het driekoppig management-team van Asfaltkonijn.be heeft inderdaad Syriana gespot én 2 keer V for Vendetta (het beste wat we in 2006 al zagen), maar Brokeback Mountain is uit principe geskipt (na “La Mala Educacion” en andere schokkende prenten).

Maar het belooft inderdaad een toplente te worden..

Wel, ik heb net V for Vendetta gaan bekijken omdat de vast filmfan-crew blijkbaar al eerder geweest was… Shame on me.
Volgende maand belooft inderdaad iets intensiever te worden qua cinemageweld.

Wel, ik heb net V for Vendetta gaan bekijken omdat de vast filmfan-crew blijkbaar al eerder geweest was… Shame on me.
Volgende maand belooft inderdaad iets intensiever te worden qua cinemageweld.

Niet dat ik weet… Van de oude bende schieten er niet veel over he ;)

Nee, ons moeder wou mee dus ik denk dat we bij ons familiaal gaan kijken.

Niet dat ik weet… Van de oude bende schieten er niet veel over he ;)

Nee, ons moeder wou mee dus ik denk dat we bij ons familiaal gaan kijken.

Comments are closed.