Categories
Lifelog

Music of movie?

Het weer is aan het beteren en dus komt er meer muziek in het leven. De festivals maken hun affiches bekend en ik kijk er met veel zin naar uit. De ticketten voor Werchter liggen al thuis en binnenkort die van Pukkelpop zien te bemachtigen. Maar nu eerst naar onze noorderburen want Radiohead wou ons land geen bezoekje brengen. Allez, pukkel even niet meegerekend dan ;)

Nu ging de studentenclub van weleer wel juist vandaag vrij goedkoop naar de Sneak-Preview in Kinepolis zeker? De verwachtingen zijn hoog, en dat kan ik geloven een week voor de release van de langverwachte “Da Vinci Code”. Maar ik vrees dat ze telleurgesteld zullen zijn. het gebeurt zeer zelden dat een film van zulks formaat in Sneak vertoond wordt, en de hints wijzen in een totaal andere richting. Weet u welke film het zal zijn?
(Ja ik blijf quizvragen stellen ;))

8 replies on “Music of movie?”

Oew.. ik hoop dat je nog niet bent vertrokken, want het concert van Radiohead in Amsterdam vanavond is afgelast (en verzet naar 28 augustus). Blijbaar is een familielid van 1 van de bandleden overleden.
(mijn broer zou ook gaan)

Oew.. ik hoop dat je nog niet bent vertrokken, want het concert van Radiohead in Amsterdam vanavond is afgelast (en verzet naar 28 augustus). Blijbaar is een familielid van 1 van de bandleden overleden.
(mijn broer zou ook gaan)

Comments are closed.