Categories
Events

Camping tegen korting

Ik heb nog geen campingticketten voor Werchter! Elk jaar hetzelfde, de combiticketten direct, maar die campingticketten, daar wachten we nog mee.
Maar ik heb geluk! Aangezien ik bij de ProxiClub ben kan ik ??5 korting krijgen op ticketten die ik via SMS bestel bij GoForMusic. Nice! Zo heb ik ze tegen ??10. Mocht het niet zijn dat het uiteraard mis loopt…

Ik SMS “RWF 2” naar 3060 en ik krijg de melding dat het uitverkocht is. Pardon? Campingticketten uitverkocht? No way. Ik email naar het enige info emailadres dat ik kan vinden en krijg als antwoord dat ik waarschijnlijk een fout ben begaan want dat die ticketten nog in volle verkoop staan. Ondertussen heb ik het nogmaals geprobeerd (soms zeggen ze dat je iets fout hebt gedaan maar hebben ze eigenlijk het probleem ondertussen opgelost), helaas met hetzelfde resultaat. Dus ik bel. maar waarnaartoe? het enige logische nummer dat ik kon vinden (buiten het bestelnummer, want daar krijg je enkel zo een semi-robot-stem) en kom bij teleticketservice. En dan begint het spelletje. Ik moet naar Proximus bellen. Proximus zegt dat je naar GoForMusic moet bellen (leg je probleem maar eens uit aan een semi-robot-stem). E-mailen is ook geen optie want info@goformusic.be brengt je weer bij TeleTicketService.

Ik denk dat ik jullie hulp nodig heb. Hoe contacteer ik GFM?
Zeg maar…
Niet allemaal tegelijk…

6 replies on “Camping tegen korting”

Comments are closed.