Categories
Blurs

Red Clopin: The Aftermath

Zo, dat was dat. Iemand zich geamuseerd? Hopelijk toch een beetje. Een paar kleine bedenkingen bij dit kleine spelletje:

  • De bedoeling van dit spel had twee luiken. Het was wel degelijk de bedoeling om voor wat exposure te zorgen. Maar we hadden wel het idee opgevat om dat voor een groepje van blogs te doen. Vandaar ook het concept van het blog-hoppen om het “spel” op te lossen. Ik denk, in dat opzicht, dat het wel geslaagd was. Er is niets verkeerds degelijke blogs even in de kijker te zetten, vind ik. Dus BelStatHoer, misschien, maar ik vind het iets te hard klinken. Maar ik ben dan ook een gevoelige jongen ;). Het tweede luik was belangrijker: Zien of er mensen het speelde en of het een beetje aansloeg. Ik wil het niet direct een ARG gaan noemen, maar er staat er wel één in de steigers. Ik vond het daarom leuk meegenomen om te zien of er een publiek was, en hoe zij erop reageerden.
  • But speaking of the numbers: Het experiment bracht in de eerste dag een verdriedubbeling van de bezoekersaantallen mee die na enkele dagen verdwenen was. Nu, met de terugkomst is er terug een lichte stijging, maar u weet ook wat daarmee zal gebeuren ;) Er zal een rondvraag gedaan worden naar de andere blogs of zij al dan niet ook iets gemerkt hebben.
  • Het was gemakkelijk (buiten de morse-stap?). Mijn excuses, maar het was, zoals ik al zei, de bedoeling om iets simpels als basis te hebben om te zien hoe er op gereageerd werd. Ik beloof dat de volgende editie meer uitdaging zullen bevatten. Zeker voor diegene die erin geslaagd zijn de easter-egg via Fort9 te vinden (Welke easter-egg? Hehe…).
  • Er waren drie kleine prijzen en die zijn gewonnen door (in volgorde van aankomst) WebsterMC, Kraist en Pirho. Zij worden binnenkort gecontacteerd.
  • Ik zou iedereen die meedeed en/of er op zijn of haar blog mee bezig was willen bedanken! Uw kussen krijgt ge bij de volgende bijeenkomst…
  • Een extra danku aan Kathleen die voor de prachtige rebus heeft gezorgd. Bedankt meid!
  • Zij die nog steeds vastzitten bij Lichtgeraakt, de puzzel staat er al een hele tijd, alleen niet zo in het zicht ;)
  • Struisvogels zijn altijd grappig… En wie dit snapt heeft goed opgelet ;)
  • Ik hoor niets liever dan jullie opmerkingen en reacties dus… laat je gaan!

14 replies on “Red Clopin: The Aftermath”

Euhm ja.
Die gevoeligheid had ik bij het vorige bezoek niet echt opgemerkt.
Ook omdat ik het geheel niet geheel gevolgd had, maar wat ik zag (in oogklepmodus, wel te verstaan)was dit:

Clopin “verdwijnt”
**Déjà entendu op de BlogCom**
“Red Clopin” op verschillende plaatsen.
**iets met een spelleke of iets**
Clopin komt terug en heeft beduidend meer comments dan voorheen…

Conclusie: Clopin is een hitschraper! (oogklepmodus en veralgemenisitis tegelijkertijd)
Maar dus: ik zal niet meer zo grof zijn.
Van de zomer breng ik je een Bangelijke mee…

Euhm ja.
Die gevoeligheid had ik bij het vorige bezoek niet echt opgemerkt.
Ook omdat ik het geheel niet geheel gevolgd had, maar wat ik zag (in oogklepmodus, wel te verstaan)was dit:

Clopin “verdwijnt”
**Déjà entendu op de BlogCom**
“Red Clopin” op verschillende plaatsen.
**iets met een spelleke of iets**
Clopin komt terug en heeft beduidend meer comments dan voorheen…

Conclusie: Clopin is een hitschraper! (oogklepmodus en veralgemenisitis tegelijkertijd)
Maar dus: ik zal niet meer zo grof zijn.
Van de zomer breng ik je een Bangelijke mee…

Het idee is wel goed, daar niet van, maar de omkadering van “red clopin” vond ik onnozel, wat resulteerde in een negatieve mening over heel het ding, vrees ik :)

Volgende keer een andere omkadering dus, en ervoor zorgen dat de oplossing nergens in de comments staat :p

Het idee is wel goed, daar niet van, maar de omkadering van “red clopin” vond ik onnozel, wat resulteerde in een negatieve mening over heel het ding, vrees ik :)

Volgende keer een andere omkadering dus, en ervoor zorgen dat de oplossing nergens in de comments staat :p

Comments are closed.