Categories
Lifelog

Ik hou van de A

Ik voel iets te veel voorliefde voor mijn stad om hier niet op te reageren. Ik heb deze post tien keer herschreven maar ik heb besloten het zo te zeggen:

Logo Antwerpen

8 replies on “Ik hou van de A”

Groot gelijk! Ik ben maar een halve (tijdelijke) Antwerpenaar, maar ik vind dat de “A” geweldig. Een stad die moeite doet om zijn inwoners te binden, iets gemeenschappelijks te geven, én dan nog met een moderne grafische campagne.

In september, toen ik voor het eerst werd ondergedompeld tussen de Antwerpenaren, vond ik die live-strong-style “Ik hou van “A””-bandjes er ook over gaan, maar ondertussen kan ik daar volledig inkomen ..

Groot gelijk! Ik ben maar een halve (tijdelijke) Antwerpenaar, maar ik vind dat de “A” geweldig. Een stad die moeite doet om zijn inwoners te binden, iets gemeenschappelijks te geven, én dan nog met een moderne grafische campagne.

In september, toen ik voor het eerst werd ondergedompeld tussen de Antwerpenaren, vond ik die live-strong-style “Ik hou van “A””-bandjes er ook over gaan, maar ondertussen kan ik daar volledig inkomen ..

Die A zou eigenlijk moeten worden wat NY is voor the big apple. Heb ik opgevangen tijdens mijn stage vorig jaar.
En die live-strong bandjes: hoe cool kan je zijn!
Vanaf 1 juli op het hippe Noord: “Ik woon in A!”

Die A zou eigenlijk moeten worden wat NY is voor the big apple. Heb ik opgevangen tijdens mijn stage vorig jaar.
En die live-strong bandjes: hoe cool kan je zijn!
Vanaf 1 juli op het hippe Noord: “Ik woon in A!”

Wij zoeken het liedje Ik zen zot van A. Hoe moet ik daar aan geraken?

Wij zoeken het liedje Ik zen zot van A. Hoe moet ik daar aan geraken?

Comments are closed.