Categories
online

Media Morgen

Ik kijk amper TV dus het zal je niet verbazen dat ik het in de blogosfeer enorm geliefde “Media Morgen“-programma gemist heb. Maar kom, everyone’s doing it en ik wil ook wel eens weten wat die test over mij zegt. En rara, ik ben…

Uit de test blijkt dat je vooral op zoek bent naar Actie & Plezier, maar ook naar Prikkels & Avontuur.

Ok, laten we even dieper kijken:
Actie & Plezier
Je bent iemand die graag plezier maakt samen met anderen. Je uitleven is je way of life: je kan gewoon niet zonder.

Prikkels & Avontuur
Het leven is voor jou een grote ontdekkingsreis. Je bent steeds op zoek naar uitdagingen en nieuwe dingen.

Dus laten we even samenvatten: Ik zit niet graag achter TV want ik ben liever met andere mensen op café en ik zoek daarenboven steeds naar nieuwe dingen. Jammer dat er niet uitkwam dat ik van chocolade hou, het had er knal op geweest!

2 replies on “Media Morgen”

Comments are closed.