Categories
Actueel

Zinloos geweld

Vraagje:

Gebeuren er nu effectief meer van deze praktijken of komt het gewoon nu dikker en vetter in de media?

6 replies on “Zinloos geweld”

Volgens mij beide. Het wordt direct wat meer opgeblazen in de media gebracht, maar ik kan me in het verleden ook niet zo’n grote gevallen meer herinneren…

Hmmja, ik kan mij echt niet voorstellen dat de media vroeger niet zouden berichten over een jongen die op spitsuur wordt doodgestoken, of een man die door 6 ‘jongeren’ wordt doodgeklopt op de bus.

Volgens mij beide. Het wordt direct wat meer opgeblazen in de media gebracht, maar ik kan me in het verleden ook niet zo'n grote gevallen meer herinneren…

Hmmja, ik kan mij echt niet voorstellen dat de media vroeger niet zouden berichten over een jongen die op spitsuur wordt doodgestoken, of een man die door 6 'jongeren' wordt doodgeklopt op de bus.

Ik ken iemand die ook serieus afgemot is geweest in de bus. Is niet gestorven, maar komt eigenlijk op hetzelfde neer als die man maanden geleden die in een tankstation klappen had gekregen. Nooit in een krant verschenen hoor. En ik denk als je begint rond te vragen dat er veel zulke verhalen zullen opduiken.

Ik ken iemand die ook serieus afgemot is geweest in de bus. Is niet gestorven, maar komt eigenlijk op hetzelfde neer als die man maanden geleden die in een tankstation klappen had gekregen. Nooit in een krant verschenen hoor. En ik denk als je begint rond te vragen dat er veel zulke verhalen zullen opduiken.

Comments are closed.