Categories
Lifelog

The Joker

Het plan was om samen met Nico en Michael een bezoekje te brengen. Daar kwamen Nigel Williams, Wim Helsen en Lebbis namelijk wat humor brengen en dat wou ik niet missen. Het plan is zo goed als volledig gelukt, buiten dat Michael er niet geraakt is helaas pindakaas (your loss man).
Ik had via Nico al van The Joker gehoord en boy oh boy, was ik blij dat ik nieuwsgierig was!

The Joker is een nogal kleine kroeg gelegen nabij “den Oudaan” en staat voor “beer and comedy”. Elke zondagavond bestijgen enkele stand-up comedians het kleine podium en vermaken het enthousiast publiek met fijne humor. Deze editie was voor de Nederlandse Lebbis (van Lebbis & Jansen) met in de opwarming Wim Helsen en Nigel Williams. In het publiek konden we ook Adje Van Den Hoof terugvinden, alsook Alex Agnew (die een favoriet doelwit bleek te zijn van de opwarmers). Goed gelachen, leuke sfeer en zo ook Nico eens wat leren kennen. Zeker voor herhaling vatbaar, hoewel er geen kat bijkon die avond en ik stilletjes begin te vrezen dat we in het vervolg heeeeel vroeg zullen moeten komen om een deftig plekje te hebben daar in The Joker.
Een tip: Wildplassen kan als je een straat verder inslaat, struiken genoeg!

8 replies on “The Joker”

Hmm, moet ik onthouden…
Ben vrijdag met Ineke trouwens naar Alex Agnew geweest in het fakkeltheater.

Amai stevig wat afgelachen!!!

Hmm, moet ik onthouden…
Ben vrijdag met Ineke trouwens naar Alex Agnew geweest in het fakkeltheater.

Amai stevig wat afgelachen!!!

Comments are closed.