Categories
Actueel

Forza

6 jaar geleden zag ik in levende lijve de finale van het EK tussen Italië en Frankrijk, na er veel geld voor te hebben betaald. Toen mocht ik Italië niet zien winnen. Mag ik dan alstublieft nu compensatie? De pijnlijke ironie van het gespendeerde geld neem ik er graag bij.

De eerste helft was al de moeite, pfff…

UPDATE: Waarvoor Dank. Fuck Yeah!
En Zidane, ik snap je niet. Je staat op het einde van je carri?re. Je hebt een mooie werdstrijd gespeeld, gevochten, gescoord, kortom: je was de held. En dan doe je dat en gooi je alles weg. Je laat je ploeg in de steek en in twijfel. Schaam je diep. Een schande. Van held, naar anti-held. Fuck off.

6 replies on “Forza”

Jamaja, hoe hard heeft die Materazzi misschien het bloed van onder Zizou zijn nagels niet gehaald? Staelens heeft er ook eens ene een rode kaart aansmeerd hé! ;-) Het is niet trouwens niet de eerste keer dat Zizou zoiets uithaalt en daar spreken we al lang niet meer over. Wie spreekt trouwens nog over de schwalbe van Ronaldinho op het vorige WK?

Ik onthou vooral de geniale penalty van Zizou!

Jamaja, hoe hard heeft die Materazzi misschien het bloed van onder Zizou zijn nagels niet gehaald? Staelens heeft er ook eens ene een rode kaart aansmeerd hé! ;-) Het is niet trouwens niet de eerste keer dat Zizou zoiets uithaalt en daar spreken we al lang niet meer over. Wie spreekt trouwens nog over de schwalbe van Ronaldinho op het vorige WK?

Ik onthou vooral de geniale penalty van Zizou!

Comments are closed.