Categories
online

Tanguy Weg

Tanguy kwam al hevig onder vuur, ook door de Asfaltkonijnen. Tanguy’s Blog blijkt nu echter gehacked te zijn wat natuurlijk iets minder ludiek is. Komt ervan denken we dan. *grin*

UPDATE: Michael heeft een betere screenshot.
UPDATE2: Het zou niets met het persoontje zelf te maken hebben! In het artikel spreken ze over een Nederlandse hosting die geviseerd wordt door defacers (Thx Nicodemus!).

technorati tags:, ,

21 replies on “Tanguy Weg”

Wel ik ben enorm benieuwd wat hij nu gaat doen. Nog eens klacht neerleggen tegen onbekenden? Er zou een limiet moeten komen aangaande hoeveel klachten je per week mag neerleggen. Trouwens, nog een puntje dat ik wil aanhalen: voor een Vlaams Nationalistische partij vind ik het enorm straf dat hij zijn website laat hosten in Nederland!

Hopelijk zet dit hem eventjes aan het denken, alhoewel ik dat betwijfel … verwacht eerder dat hij nu op het politiebureau zit om klacht in te dienen.

Wel ik ben enorm benieuwd wat hij nu gaat doen. Nog eens klacht neerleggen tegen onbekenden? Er zou een limiet moeten komen aangaande hoeveel klachten je per week mag neerleggen. Trouwens, nog een puntje dat ik wil aanhalen: voor een Vlaams Nationalistische partij vind ik het enorm straf dat hij zijn website laat hosten in Nederland!

Hopelijk zet dit hem eventjes aan het denken, alhoewel ik dat betwijfel … verwacht eerder dat hij nu op het politiebureau zit om klacht in te dienen.

Comments are closed.