Categories
Film

Lady In The Water

De nieuwe Shyamalan krijgt klop. Nee, wordt afgemaakt. De kritieken zijn moordend en soms worden woorden gebruikt die niet echt eerder gezien zijn in filmrecensies. Zoek wat rond en je zal merken wat ik bedoel. Het lijkt wel een afrekening! De media, die van Shyamalan een fenomeen maakten, hebben hem nu volledig de rug toegekeerd en dat heeft resultaat. Dat is raar want op IMDB krijgt de prent toch nog een doenbare 6.4. Dat is toch geen cijfer voor een film waarvan je, na de kritieken te hebben gelezen, zou denken dat hij in de top 10 slechtste films ooit thuis hoort? Misschien vat Harry het wel correct samen:

Can you forget who M Night is? Can you dismiss the media??s obsession with his working conditions? Can you just lay down on a couch and let a film tell you a crazy story about Ch-Chia Lawn Monsters and Tree Monkeys? Of Swimming Pool other worlds and destinies? Can you play like a little girl talking to a best friend naked in the shower? Then have that same character speak clearly later? Would you clap to save Tinkerbelle? Could you clap to save Tinkerbelle? And does the idea of clapping to save Tinkerbelle make you a bit giddy?? or self-conscious?

Ik geef het een kans. De media is hier een slachtpartij aan het houden omdat ze zelf Night te hoog de hemel hebben ingeprezen. I’ll be there op 13 september, en dan geef ik mijn versie. Er stinkt hier iets zeg ik u!

technorati tags:, ,

4 replies on “Lady In The Water”

De professionele kritieken zijn inderdaad moordend. De gewone kijker blijkt er niet gek van, maar kraakt het ook niet helemáál af.
Ik denk dat dat ook te maken heeft met het feit dat Shyamalan voordien zo de hemel ingeprezen is.
Maar Shyamalan zal een beetje op zijn tellen moet beginnen passen.
Na het lezen van al die kritieken denk ik dat ik met vooroordelen naar de film zou gaan zien. Vandaar dat ik hem in de cinema aan me ga laten voorbijgaan. Hier in Spanje is films downloaden voor eigen gebruik niet illegaal, en dus de normaalste zaak van de wereld. Vandaar dat ik hem binnenkort eens vanuit mijn sofa zal bekijken.

De professionele kritieken zijn inderdaad moordend. De gewone kijker blijkt er niet gek van, maar kraakt het ook niet helemáál af.
Ik denk dat dat ook te maken heeft met het feit dat Shyamalan voordien zo de hemel ingeprezen is.
Maar Shyamalan zal een beetje op zijn tellen moet beginnen passen.
Na het lezen van al die kritieken denk ik dat ik met vooroordelen naar de film zou gaan zien. Vandaar dat ik hem in de cinema aan me ga laten voorbijgaan. Hier in Spanje is films downloaden voor eigen gebruik niet illegaal, en dus de normaalste zaak van de wereld. Vandaar dat ik hem binnenkort eens vanuit mijn sofa zal bekijken.

Comments are closed.