Categories
online

Blogger vs BV

Dit gedoe.

Pijnlijk, jongens, echt pijnlijk.

UPDATE: Om af te ronden?

technorati tags:, ,

48 replies on “Blogger vs BV”

Oh ik zie muggen en olifanten, dat wel. Maar het grappige niet echt. Ik ben opgegroeid met de regel niemand uit te maken zonder reden. Misschien is die regel er te hard ingeduwd want ik kan er daardoor ook niet tegen als er iemand mij zou uitmaken zonder reden. Laat ik het zo stellen: ik geloof je nu, in een hartslag, als je zegt dat ik er niet in ben geslaagd alle ironie erin terug te vinden, maar ik was niet alleen zo blijkt. Het probleem van het medium? Waarschijnlijk.
Ah, en ik heb voor mezelf maar de ironie in u reactie over Antwerpenaren gezocht, want die viel ook onder de noemer “uncalled for”.

Bwa, gewoon terugbijten. Als Michel via zijn blog in detail de bevalling van zijn vrouw aan de wereld toont, maar dan hetzelfde medium gebruikt om te fezelen over Antwerpen ( http://blog.zog.org/2006/07/antwerpen-2.html ), dan heb ik zo’n lichtblauw vermoeden dat hij niet echt hoog met ons en onze stad oploopt. Ik stel voor dat jij ook fezelt over Michel ;-) Postje maken, password protected maken, doormailen naar de Antwerpse posse en dan kunnen wij fezelen over hoe gentenaars zijn gelijk een vasectomie ofzo :-D

Zeg, euh, jongens. Heb ik al gezegd dat mijn papa polies is?

:D

O en Demus: stuur uw e-mail eens naar mijn e-mail, dan stuur ik u de inhoud van dat postje. Als g’het stil houdt natuurlijk!

Eerst overreageren op een terechte en eigenlijk grappige reactie van Meuris, en dan zeggen dat het maar voor de grap is. Ik vind dat een beetje makkelijk. Het draagt ook absoluut niks bij, en ‘t is niet bepaald constructief en stoer om een gewaardeerd artiest op nerdiaanse wijze te kloten. En ik heb het al langer helemaal gehad met de mateloze en domme arrogantie van sommige zogenaamde A-listbloggers.

En ach, wat die Gentenaren betreft: volgens mij kampen ze met een minderwaardigheidscomplex of zo. Dat klit ook samen als een ordinaire bende straatboefjes. ‘T is mij al van voor het internet bestond duidelijk dat ze niet tegen Antwerpenaren kunnen. Klein-provinciale afgunst tegenover de metropool zekerst? Gewoon negeren, want ‘t stad is van A. ;-)

Inderdaad ja, die dekselse Antwerpenaars, Gentenaars, BV’s en A-listbloggers toch! De lijst wordt maar langer en langer.

Nog even en het blijkt dat er in het ganse Vlaamse (multi)medialandschap verzuring is opgetreden. Wat te doen, wat te doen? Wie brengt redding?

Laura Lynn is even van de wereld, dus Kaël it is.

A propos, dat van die Gentenaren mag je ook met een scheut ironie nemen. Ik ben er trouwens zelf geboren.

Oh ik zie muggen en olifanten, dat wel. Maar het grappige niet echt. Ik ben opgegroeid met de regel niemand uit te maken zonder reden. Misschien is die regel er te hard ingeduwd want ik kan er daardoor ook niet tegen als er iemand mij zou uitmaken zonder reden. Laat ik het zo stellen: ik geloof je nu, in een hartslag, als je zegt dat ik er niet in ben geslaagd alle ironie erin terug te vinden, maar ik was niet alleen zo blijkt. Het probleem van het medium? Waarschijnlijk.
Ah, en ik heb voor mezelf maar de ironie in u reactie over Antwerpenaren gezocht, want die viel ook onder de noemer “uncalled for”.

[…] Voor ik hier een legertje ziedende stroppendragers over de vloer krijg, het volgende. Ik heb niks tegen Gentenaren. Integendeel, ik vind het een fijne stad met fijne mensen. Ik krijg alleen soms de indruk dat ze zich dikwijls defensief en provocerend opstellen tegenover Antwerpenaren. Ook al zijn die in Gent geboren, zoals ikzelf. Mijn halve familie woont er. Zo, dat is ook weer rechtgezet. […]

Bwa, gewoon terugbijten. Als Michel via zijn blog in detail de bevalling van zijn vrouw aan de wereld toont, maar dan hetzelfde medium gebruikt om te fezelen over Antwerpen ( http://blog.zog.org/2006/07/antwerpen-2.html ), dan heb ik zo'n lichtblauw vermoeden dat hij niet echt hoog met ons en onze stad oploopt. Ik stel voor dat jij ook fezelt over Michel ;-) Postje maken, password protected maken, doormailen naar de Antwerpse posse en dan kunnen wij fezelen over hoe gentenaars zijn gelijk een vasectomie ofzo :-D

Zeg, euh, jongens. Heb ik al gezegd dat mijn papa polies is?

:D

O en Demus: stuur uw e-mail eens naar mijn e-mail, dan stuur ik u de inhoud van dat postje. Als g'het stil houdt natuurlijk!

Eerst overreageren op een terechte en eigenlijk grappige reactie van Meuris, en dan zeggen dat het maar voor de grap is. Ik vind dat een beetje makkelijk. Het draagt ook absoluut niks bij, en 't is niet bepaald constructief en stoer om een gewaardeerd artiest op nerdiaanse wijze te kloten. En ik heb het al langer helemaal gehad met de mateloze en domme arrogantie van sommige zogenaamde A-listbloggers.

En ach, wat die Gentenaren betreft: volgens mij kampen ze met een minderwaardigheidscomplex of zo. Dat klit ook samen als een ordinaire bende straatboefjes. 'T is mij al van voor het internet bestond duidelijk dat ze niet tegen Antwerpenaren kunnen. Klein-provinciale afgunst tegenover de metropool zekerst? Gewoon negeren, want 't stad is van A. ;-)

Inderdaad ja, die dekselse Antwerpenaars, Gentenaars, BV's en A-listbloggers toch! De lijst wordt maar langer en langer.

Nog even en het blijkt dat er in het ganse Vlaamse (multi)medialandschap verzuring is opgetreden. Wat te doen, wat te doen? Wie brengt redding?

Laura Lynn is even van de wereld, dus Kaël it is.

A propos, dat van die Gentenaren mag je ook met een scheut ironie nemen. Ik ben er trouwens zelf geboren.

Comments are closed.