Categories
Lifelog

Ring

Een klein rondje metaal. Meer is het eigenlijk niet, maar het kan zoveel betekenen. Zoals dat altijd gaat met die dingen merk je het des te meer als je het kwijt bent en ik ben de mijne kwijt geraakt in Kiewit. Wat gel in je haar doen aan een standje, iets later merken dat je de ring niet meer aanhebt en de miserie kan beginnen. Het viel me vrij snel op maar het was al te laat en wat me nu nog meer opvalt is hoeveel ik het wil aanraken. Ik grijp veel met een vinger naar die plaats om de ring aan te raken. Nu het er niet meer is voel ik telkens een kleine leegte. Het voelt enorm rot en ik vervloek mezelf dat ik zo dom kon zijn.

De ring was mij gegeven door mijn vriendin en ik heb toen dezelfde aan haar geschonken. Ja, pure liefde is mooi. Zoiets heeft een enorme waarde. Ik besef me wel dat de mensen daar de ring niet gaan vinden en ik besef ook dat de kans nog kleiner is dat de persoon die de ring nu heeft deze blog leest, laat staan hem wil terug geven. Maar toch, ik wil alle kansen nemen.

Mocht je op Pukkelpop toevallig een ring in alle eenvoud van Esprit gevonden hebben (hij lag nogal open en bloot naast een pot gel in het holebi-kraam)… Ik mis het. Enorm.