Categories
Blurs

Titels

Wil je geloven dat ik eigenlijk stilletjes aan het hopen was die titel-stok niet te krijgen? Dirk lapt mij erbij en we zullen dat onder het quid pro quo principe dan ook maar invullen.

Mijn werktitel
Op mijn naamkaartje staat “BI Consultant” wat eigenlijk staat voor Business Intelligence Consultant. Mocht je niet weten wat dat wil zeggen, look it up, het blijkt vrij hot te zijn op de IT markt.

Mijn geheime titel
Toen ik klein was dacht ik altijd dat ik James Bond was. Nog steeds zou ik dat graag zijn, maar ondertussen heb ik een aspect van het leven leren kennen dat me niet altijd even goed bevalt: realiteit. Nog een titel: Mijn ouders vinden nog steeds dat ik teveel een dromer ben denk ik. De overblijvenden zijn privé!

Mijn droomtitel
Hier wordt het interessant. Hetgeen ik wil doen heeft niet echt een naam op dit moment denk ik. Hoewel… misschien is het meer de waarheid als ik zeg dat ik het niet goed weet. Ik wil mensen laten spelen. Spelen: in de pure onschuldige zin van het woord dat het nog heeft als je 12 bent. Die ervaring terugbrengen in mensen die dat gevoel niet meer ervaren. You tell me what name that job has…

Volgende! Charlo, Blauridder, go for it….

technorati tags:,

6 replies on “Titels”

Nu ga ik eerst eens goed nadenken wat voor titels Clopin vroeger nog had :-D

En ik had het stokje al gekregen van Spijkerman, en ik had zelfs al heel het stuk uitgetypt. Ik was zelfs zeker dat ik op publish gedrukt had. Niet dus.
Maar ik ga het rechtzetten…

Nu ga ik eerst eens goed nadenken wat voor titels Clopin vroeger nog had :-D

En ik had het stokje al gekregen van Spijkerman, en ik had zelfs al heel het stuk uitgetypt. Ik was zelfs zeker dat ik op publish gedrukt had. Niet dus.
Maar ik ga het rechtzetten…

Comments are closed.