Categories
Actueel

Reclame voor Triggerhappy

triggerhappyOp de E19 richting Brussel kwam je volgende bunnies tegen om het nieuwe seizoen van Trigger Happy te promoten (in het vervolg vlag iets duidelijker hangen jongens…). Verder kwam je op heel veel snelwegen ook vlaggen tegen die de geheimzinnige nummers uit Lost droegen om zo diens nieuwe seizoen ook aan te kondigen. Fun!

UPDATE: excuses, blijkbaar noemt het programma nu Tragger Hippy :p

6 replies on “Reclame voor Triggerhappy”

levensgevaarlijk is dat allemaal, net als die borden dat je niet te snel mag rijden en je gordel moet aandoen en niet moogt drinken enzovoort. Voor je het weet zit je in iemand zijn gat terwijl je die dingen aan het lezen bent.

levensgevaarlijk is dat allemaal, net als die borden dat je niet te snel mag rijden en je gordel moet aandoen en niet moogt drinken enzovoort. Voor je het weet zit je in iemand zijn gat terwijl je die dingen aan het lezen bent.

Comments are closed.