Categories
Lifelog

Razende wolken

Ooit al eens naar de lucht gekeken en gedacht van “hmm, die wolken razen echt wel snel voorbij”? Tuurlijk wel, ik nu ook. Ze trekken veel sneller over je heen dan dat ze anders doen. Dat gaat meestal gepaard met veel wind. Waarschijnlijk is dat te verwachten.

Ik sta dan graag buiten en laat die wind over me heen bulderen. Het brengt een dreiging met zich mee. Alsof je weet dat er iets te gebeuren staat. Een storm bijvoorbeeld. Een grote storm. Ik weet niet hoe je dat gevoel moet omschrijven. Angst, misschien? Het rare is dat ik het eigenlijk leuk vind. Dus echt angst kun je het niet noemen. Meer zelfs, het geeft me een soort kracht. Heh, maybe that’s just me, I dunno.

Geniet nog van je zondag.

technorati tags:,

4 replies on “Razende wolken”

naaaah, it’s not :-) Mijn haartjes hebben ook flink gewaaid vandaag. Heerlijk… Zou bijna de armen in de lucht gooien en staan wapperen
voor even.
Je even inferieur voelen aan de natuur mss?

Met gemiddeld een aardige 25 knopen aan zee is dat niet verbazend – de omrekening naar m/s is een oefening voor thuis.
Besef dat daarboven de wolken vandaag gemakkelijk 60 kilometer per uur haalden!

naaaah, it's not :-) Mijn haartjes hebben ook flink gewaaid vandaag. Heerlijk… Zou bijna de armen in de lucht gooien en staan wapperen
voor even.
Je even inferieur voelen aan de natuur mss?

Met gemiddeld een aardige 25 knopen aan zee is dat niet verbazend – de omrekening naar m/s is een oefening voor thuis.
Besef dat daarboven de wolken vandaag gemakkelijk 60 kilometer per uur haalden!

Comments are closed.