Categories
Blurs

Het werkt!

Na het lezen van deze post op Asfaltkonijn.be, meer bepaald het eerste punt waar je over een open GSM lijn je wagen kunt open zappen, kon ik het niet laten het even uit te testen. Dus gisterenavond mijn autosleutels aan mijn vriendin gegeven die een 100m verder stond, ik naast auto gaan staan, haar opgebeld en laten zappen. It freakin’ works!

Ik dacht het iets verder te drijven en het zappen met mijn GSM op te nemen om dat dan af te spelen naast mijn voiture.
Dit, helaas, werkt niet.

UPDATE: voor alle zekerheid even de gegevens
Auto: Opel Astra, nog geen jaar oud
GSM 1: Nokia 1110
GSM 2: Nokia 6230i
Aangezien mensen ook mijn contactformulier blijken gevonden te hebben, en via die weg zeggen dat het niet mogelijk is (als het internet het zegt…), ga ik proberen vanavond het vanop een veel grotere afstand te doen.

20 replies on “Het werkt!”

Comments are closed.