Categories
Blurs

Mailing FNAC

Ik dacht dat ik het hier al eens over heb gehad, maar dat bleek niet zo te zijn. Een paar jaar geleden heb ik mij enorm liggen ergeren in wat voor een amateuristische site Fnac had. Nu is dit al beter hoor, daar niet van. Nu erger ik mij in een mailing die zij gisteren naar hun leden hebben rondgestuurd. Ik heb hier niet de middelen om een serieuze screenshot te nemen, ik beloof dat er een komt binnenkort, maar het ziet er langs geen kanten uit. Een foto van Barbara Hendricks wordt over bijna 2 schermen uitgestrekt! Nu, misschien ligt het aan de mailclient dus, dat ga ik hen nog niet heel kwalijk nemen. Nee, veel erger is een tweede afbeelding in die mail, namelijk die van Ozark Henry (ook wat gestretched trouwens). Die afbeelding is zo maar eventjes 1471.11 KB groot. In een mailing naar alle leden! Wat, geloof je het niet? I’ll forward! Voor een keten als Fnac is dat toch vrij beschamend vind ik.

4 replies on “Mailing FNAC”

Wat is nu anderhalve megabyte voor een mailbox van meer dan 2 en halve gigabyte?

Don’t you just love gmail? :-)

Toegegeven, het maakt niet veel uit. En in de mail is het zelfs zo dat de image niet als attachment erbij zit maar dat het ergens op een webserver staat. Maar we sjeezen hier wel tekens anderhalve meg door de lijnen terwijl zoiets perfect kan gecomprimeerd worden tot misschien wel 1/10 van de omvang dat het nu heeft. Het getuigt gewoon van weinig professionalisme en dat vind ik zeer treffend voor een multimedia-keten dat Fnac toch wel is.

Wat is nu anderhalve megabyte voor een mailbox van meer dan 2 en halve gigabyte?

Don't you just love gmail? :-)

Toegegeven, het maakt niet veel uit. En in de mail is het zelfs zo dat de image niet als attachment erbij zit maar dat het ergens op een webserver staat. Maar we sjeezen hier wel tekens anderhalve meg door de lijnen terwijl zoiets perfect kan gecomprimeerd worden tot misschien wel 1/10 van de omvang dat het nu heeft. Het getuigt gewoon van weinig professionalisme en dat vind ik zeer treffend voor een multimedia-keten dat Fnac toch wel is.

Comments are closed.