Categories
Actueel Politiek

Ik zie A graag

Oh yeah :)
Hoewel Gent er nog aantrekkelijker uitziet, ben ik toch blij met A.

12 replies on “Ik zie A graag”

Jaja, It’s a good day for A.

Die districten, …wat had je verwacht van Merksem en Deurne?
En Borgerhout heeft me wel aangenaam verrast…

Idd, ‘t is een feest voor A. Zelfs met een tweede partij, zou het Vlaams Behang nog niet aan een meerderheid geraken!

Applausje voor Janssens (en zijn coallitie)!

Chriske: ze zijn al met 2 he: Vlott en VB. Dus eigenlijk is het VB een zetel kwijt aan Coveliers, die hun naar de grote zege ging helpen.

Idd, 't is een feest voor A. Zelfs met een tweede partij, zou het Vlaams Behang nog niet aan een meerderheid geraken!

Applausje voor Janssens (en zijn coallitie)!

Chriske: ze zijn al met 2 he: Vlott en VB. Dus eigenlijk is het VB een zetel kwijt aan Coveliers, die hun naar de grote zege ging helpen.

Ik vind dat Goya een punt heeft. Blijkbaar zijn de meesten voorzichtig in dit te zeggen, maar ik vind ook dat er moet duidelijk gemaakt worden dat Coveliers ook voor stemmen heeft gezorgd. En dat is een ex-liberaal dus waarom zouden er niet veel stemmen van de VLD daarnaartoe zijn gegaan? Van de rechtse vleugel dan?

Ik vind dat Goya een punt heeft. Blijkbaar zijn de meesten voorzichtig in dit te zeggen, maar ik vind ook dat er moet duidelijk gemaakt worden dat Coveliers ook voor stemmen heeft gezorgd. En dat is een ex-liberaal dus waarom zouden er niet veel stemmen van de VLD daarnaartoe zijn gegaan? Van de rechtse vleugel dan?

Comments are closed.