Categories
Second Life

Second Life in De Morgen

Naast ei-volle pagina’s over de verkiezingen, kan u vandaag ook een artikel over Second Life in De Morgen vinden, pagina 17 voor zij die interesse zouden hebben. Het artikel haalt goed aan hoe de metawereld er aan toe is en wat de commerciĆ«le drijfveren zijn. Een belangrijke, en die ben ik ook vergeten te vermelden toen ze mij opbelden, is de sexindustrie die, zoals in de echte wereld, een enorm rendabele industrie blijkt te zijn. Niet dat ik er ervaring mee heb uiteraard ;)
Verder wens ik nogmaals te herhalen dat de basic accounts, die je zowat alles laten doen buiten grond bezitten, nu gratis zijn!

2 replies on “Second Life in De Morgen”

Dankzij de hervormingen bij de Post heb ik De Morgen vandaag pas kunnen lezen, je enthousiasme en de afbeeldingen hebben me nieuwsgierig gemaakt.
Nu nog even peinzen over een gebruikersnaam….

Dankzij de hervormingen bij de Post heb ik De Morgen vandaag pas kunnen lezen, je enthousiasme en de afbeeldingen hebben me nieuwsgierig gemaakt.
Nu nog even peinzen over een gebruikersnaam….

Comments are closed.