Categories
Lifelog

Snelle conclusies

Eén met een te gevaarlijke trap naar de slaapkamer, één met een slaapkamer waarin je enkel kon kruipen, één waarvan de verhuurder gewoonweg niet is komen opdagen, één die wel interessant leek moest het ergens anders gelegen hebben en één waarvan de verhuurder begon met de woorden “als de lift blijft hangen gaat hij direct erna terug door, hij is nog nooit echt blijven hangen” (en nee, het appartement zelf was ook niet echt de moeite). U merkt het al, van een kale reis teruggekomen. Nu ja, je leert er wel uit natuurlijk. Zo weten we nu wel gerichter waar we ongeveer wel willen wonen en, belangrijker, dat we veel korter op de bal moeten spelen. Er waren er namelijk wel wat meer ingeplanned, maar veel waren tegen dan al niet meer beschikbaar.

Dus verandering van plan! Aangezien mijn vriendin nu volop in rijlessen zit om op tijd haar voorlopig rijbewijs in handen te hebben tegen dat ze bij haar nieuwe job kan beginnen, en aangezien dat alles in Geel te doen is, ga ik nu (of als ze toevallig hier is samen met haar) het appartement asap bekijken en een optie nemen als het in de smaak valt. Immoweb, Hebbes en consoorten worden meer nauwkeurig en meer gefilterd bekeken.

Jaja, het werkt verslavend en ik ben klaar. Bring it on…

4 replies on “Snelle conclusies”

Comments are closed.