Categories
Lifelog

Done: Blogcom

Ik weet het, ik ben er vrij laat mee, maar ik heb een hels weekend achter de rug waarbij ik zaterdag zelfs zo goed als niets heb kunnen doen omdat mijn nek volledig vast zat. Geen lachertje, I can assure you. Ik wil iedereen die ik heb leren kennen enorm bedanken voor de enorm leuk babbels. Oude vrienden waren leuk nog eens te zien en mee bij te praten, maar ook veel nieuwe gezichten. Top of mij head: het was leuk om mensen als dramoghe, netsensei, crowolf, goya, webstermc, clo (en kids), tantieris, anne, tom en al die ik nu vergeet eens echt te zien en er een praatje mee te slaan. Te veel om op te noemen eigenlijk, en ik heb jammergenoeg ook niet iedereen kunnen spreken die ik eens wou spreken, maar het was een fantastische avond. Bedankt en hopelijk tot zeeeeeer snel!

11 replies on “Done: Blogcom”

Dat was toch bij mijn weten de eerste keer dat wij eens een beetje gepraat hebben he? Ik ben in ieder geval trots in uw feedreader te mogen staan ;)

[…] Asfaltkonijn op StuBru Pietel op Radio1 Foto’s vanop het fototoestel van Speedy Shrimp Foto’s van Peter Dedecker Blogcom: Codename Calimero – Peter’s Blog Blogcom, the day after – Dramoghe Calimero – Outro_Spective We are Strong @ blogcom – CMS’s Cage of Thoughts Hoe hip bloggen is, dames en heren! – Afvragingen Er wordt over geblogd. – tantieris Blogcom – Tender Feelings OMGWTFBBQ – Clopin.be Paging Doctor Wolf – Coolz0r Calimero – B.V.L.G. Vanavond – eskimokaka Radio – Pietel.be BlogCom – The day after – 7 seconden Interessant om weten – Yet Another Blog t-shirts gespot op Blogcom – LVB.net BlogCom: ‘t was plezant! – Blogologie Blogcom Codename Calimero – Asfaltkonijn Done: Blogcom – Clopin.be Bloggers – Askatasuna Blogcom – Askatasuna BlogCom Report – MarketingBlog.eu … (more coming soon) […]

Dat was toch bij mijn weten de eerste keer dat wij eens een beetje gepraat hebben he? Ik ben in ieder geval trots in uw feedreader te mogen staan ;)

Comments are closed.