Categories
Actueel

V bezoekt het Witte Huis en meer

V6 november, een dag na de fameuze remember, remember dag bezocht iemand in de gedaante van V (u weet wel, van de strip en de film V for Vendetta) security check points van het Witte Huis, de IRS, het Kapitool, Justitie en FinanciĆ«n aangaande een petitie tegen, bwa laat het ons Bush noemen. Hierbij vermeldde hij dat er op 14 november een 100-tal V’s aanwezig zouden zijn om een antwoord in ontvangst te nemen.
Uiteraard kwam er een troepje security op af die hem vragen stelden. Over het algemeen bleek het er nog vrij gemoedelijk aan toe te gaan. Toen ze hem vroegen zijn masker af te zetten, reageerde de man geheel in lijn met zijn personage en zei dat het afdoen van zijn vermomming in zou gaan tegen het doel van het alles en dat hij genoodzaakt was dit te doen om zijn eigen veiligheid te garanderen in de steeds meer politie-gerichte staat. Dit antwoord was blijkbaar genoeg voor de agenten. Voldoende zelfs om de agenten om in te gaan tegen een van hun collega’s die met enig geweld toch de show wou stelen en de plastieken (ze waren reeds gecontroleerd door de agenten) messen wou ontnemen. De agent werd zo overhaald om de wapens terug te geven en dit, uiteraard, onder gejuich van het toeschouwend publiek.

Alle info, met videomateriaal alhier!
(Via UneasySilence)