Categories
Lifelog

Stem op mij!

Heel het weekend en zelfs gisteren stonden weer in het teken van het appartement. Verbazingwekkend eigenlijk hoeveel tijd je er kan en moet insteken. Wonen doen we er nog niet, maar we blijven werken om er zo snel mogelijk in te kunnen. Jammer aspect is dat onze kleerkast en bed pas op 2 december er zullen zijn, want dat zou voor een versnelling kunnen zorgen op dit moment denk ik. Wat moet er nog gebeuren? Wel, de living is zo goed als af. Tafel, 2 kastjes, tv-meubel, tv, home cinema, piano (voor de vrouw des huizes), telefoon en internet is aanwezig. Nog even wachten op de stoelen en de sofa (maar de sofa zal nog lang op zich laten wachten). De bureau is nu ook beschilderd (waarvoor once again onze oprechte dank!) en rest ons nog de slaapkamer en de gang te schilderen. Ook Maarten moet ik zeker bedanken voor het hangen van onze lichten!

Over naar de orde van de dag: Blog van het Jaar 2006! Stel u voor, eindelijk eens genomineerd zeg! Ga de lijst zeker even af want er staan er veel tussen die u stem waardig zijn. Je mag drie stemmen uitbrengen bij de blog-sectie dus deel ze uit, ze verdienen ze! Mijn stem dit jaar ging naar 7seconden, omdat hij als mens al een prijs zou mogen verdienen, en asfaltkonijn omdat ik hun gedrevenheid enorm bewonder. Ik zou iemand anders mijn laatste stem hebben willen geven, maar ik wou toch zeker 1 stem achter mijn naam hebben ;)

UPDATE: Omtersaaist geeft de hele lijst. Alleen daarom al verdienen zij een stem!

12 replies on “Stem op mij!”

ik heb op 5 blogs gestemd en jij was er één van :). Bij de amateur websites mag je altijd op nummer 100 : winprijzen.be stemmen

Danku Ronny! Ik zal mijn zus aansporen om winprijzen.be in haar stem mee te nemen want de mijne is helaas al geregistreerd.
En Lapin, dat is graag gedaan, uiteraard :)

ik heb op 5 blogs gestemd en jij was er één van :). Bij de amateur websites mag je altijd op nummer 100 : winprijzen.be stemmen

Danku Ronny! Ik zal mijn zus aansporen om winprijzen.be in haar stem mee te nemen want de mijne is helaas al geregistreerd.
En Lapin, dat is graag gedaan, uiteraard :)

Comments are closed.