Categories
Lifelog

Over en Weer

Na wisselende dagen in Leuven en Brugge is het morgen een dagje Rotterdam vooraleer ik wat dagen rust ga kennen in HQ, Zaventem. Dan het nieuwe jaar in met een vrij lange opdracht in… jawel… Antwerpen. Er komen mooie tijden aan, ja mijnheer. Ik heb ondertussen ook mijn bijdrage geleverd voor het goede doel. U kan uiteraard al wel raden wie de uitvoerder daarvan zal zijn. Wel leuk om na de betaling het bericht te krijgen dat ze niet alle gevraagde platen gaan kunnen draaien. Maar kom, het is voor het goede doel, nespa? Ik heb nog wel een kleine opmerkingen voor de mensen van StuBru: zet een paypal accountje op zodat ik een micro-payment achtig iets op deze blog kan zetten. Ik ben er zeker van dat veel andere bloggers ook bereid zijn zoiets op hun site aan te bieden zodat ook onze bezoekers een (al is het een klein) steentje kunnen bijdragen.

7 replies on “Over en Weer”

Bofkont !!!

Ooh, wat zou ik graag in Antwerpen werken. En dan te weten dat jij op een 5 minuten (met de fiets) van bij mijn thuis gaat werken. Je zou ‘s middags m’n hond kunnen gaan uitlaten (als ik een hond had, tenminste).

Nu de luisteraars de muziek aanvragen vind ik de playlist ineens veel beter :P

Spijtig genoeg geraak ik niet op de website van stubru, anders had ik ook al iets aangevraagd.

Eigenlijk heb je gelijk, Crowolf. Dat is me ook opgevallen, dat de muziek nu beter is. Veel gevariĆ«erder in ieder geval…

Misschien ga ik ook nog wel een plaatje aanvragen, maar ik heb zoiets van “waarom dit goede doel wel, en dat ander niet”? Ze verdienen allemaal wel een bijdrage, maar dat is niet haalbaar, natuurlijk…

Bofkont !!!

Ooh, wat zou ik graag in Antwerpen werken. En dan te weten dat jij op een 5 minuten (met de fiets) van bij mijn thuis gaat werken. Je zou 's middags m'n hond kunnen gaan uitlaten (als ik een hond had, tenminste).

Nu de luisteraars de muziek aanvragen vind ik de playlist ineens veel beter :P

Spijtig genoeg geraak ik niet op de website van stubru, anders had ik ook al iets aangevraagd.

Eigenlijk heb je gelijk, Crowolf. Dat is me ook opgevallen, dat de muziek nu beter is. Veel gevariĆ«erder in ieder geval…

Misschien ga ik ook nog wel een plaatje aanvragen, maar ik heb zoiets van “waarom dit goede doel wel, en dat ander niet”? Ze verdienen allemaal wel een bijdrage, maar dat is niet haalbaar, natuurlijk…

Comments are closed.