Categories
Lifelog

Worstenbrood en Appelbollen

Ah ja, Verloren Maandag. Een typisch Antwerps fenomeen is mij altijd gezegd. Of dat zo is weet ik eigenlijk niet goed. In ieder geval, hier is het al worstenbrood en appelbollen wat er te eten valt. Meer zelfs, het bedrijf waar ik nu zit deelt het gratis uit aan iedereen. Daarjuist dus gezellig met collega’s op een terrasje mijn worstenbrood gaan eten, in het zonnetje. En ook vanavond is het bij mijn ouders thuis van dat. Lang leve de traditie!

11 replies on “Worstenbrood en Appelbollen”

Yeps, bij mij ook van da. Ja, aan zo’n Antwerpse traditie kan een bedrijf gevestigd in “‘t Stad” niet van onder natuurlijk!

Alleen heb ik nu zo ‘t gevoel dat ik nooit meer van dat volle-maag-gevoel vanaf ga geraken. Dat is al vanaf de Kerst dat iedereen mij vol eten wil proppen…

Yeps, bij mij ook van da. Ja, aan zo'n Antwerpse traditie kan een bedrijf gevestigd in “'t Stad” niet van onder natuurlijk!

Alleen heb ik nu zo 't gevoel dat ik nooit meer van dat volle-maag-gevoel vanaf ga geraken. Dat is al vanaf de Kerst dat iedereen mij vol eten wil proppen…

Comments are closed.