Categories
Lifelog

In Line

Ik heb deze nacht gedroomd dat ik aan het aanschuiven was. Zoals voor een attractie in een pretpark, weet je wel? En toen ik er eindelijk was, na uren aanschuiven… werd ik wakker. I wonder what it means.

Hopelijk hebt u een leuk weekend achter de rug, ik alvast wel (op die droom na)! Mijn ouders zijn voor een etentje langsgeweest en ik ben eindelijk nog eens bij mijn oma kunnen langs gaan. Om af te sluiten zijn we The Prestige gaan bekijken. Ik zit met een dubbel gevoel over de film. Ja, ik doe het mezelf aan om zoveel te verwachten van een film, en dat brengt soms, zoals nu een kleine teleurstelling met zich mee. Begrijp me niet verkeerd, enorm leuk filmpje. En als we het over het einde hebben, dan zag ik … bwa, laat ons zeggen dat ik het half door had. Grote score voor de film, zeer zeker, maar ik voel toch een paar gemiste kansen. Neem Tesla bijvoorbeeld. Ik had nog meer mystiek rond zijn figuur gehangen. Er hangt veel rond en Bowie kiezen was ronduit schitterend, maar toch heb ik het close but no cigar – gevoel. Heel het Edison vs Tesla gegeven is trouwens een enorm leuk element.

8 replies on “In Line”

Ah, om dromen te verklaren moet ge bij mijn schattie zijn, die heeft daar juist nen boek over gekocht.

Wat niet wegneemt dat het een bijzonder ambetante droom lijkt. Heel den tijd wachten, en waarom? Wie zal’t zeggen?

Ah, om dromen te verklaren moet ge bij mijn schattie zijn, die heeft daar juist nen boek over gekocht.

Wat niet wegneemt dat het een bijzonder ambetante droom lijkt. Heel den tijd wachten, en waarom? Wie zal't zeggen?

Als ‘schattie’ van Chriske zal ik hier toch maar even antwoorden… Zo direct niets gevonden ivm het wachten in een droom. Wel heb ik al iets gelezen over andere mensen in u droom. Als er bvb allemaal mensen voor u in de rij stonden die niets zeiden, zouden die mensen uzelf kunnen voorstellen, wat wil zeggen dat er een “onontwikkeld aspect is in het innerlijk van de dromer”.
Wat ge nu exact uit u droom kunt uithalen weet ik niet. :-)

Als 'schattie' van Chriske zal ik hier toch maar even antwoorden… Zo direct niets gevonden ivm het wachten in een droom. Wel heb ik al iets gelezen over andere mensen in u droom. Als er bvb allemaal mensen voor u in de rij stonden die niets zeiden, zouden die mensen uzelf kunnen voorstellen, wat wil zeggen dat er een “onontwikkeld aspect is in het innerlijk van de dromer”.
Wat ge nu exact uit u droom kunt uithalen weet ik niet. :-)

Comments are closed.