Categories
Lifelog

Valentijn

Goedemiddag en welkom op een van de meest commerciële dagen van het jaar! Of ik mee doe? Goh, dat valt nogal mee. We hebben samen afgesproken geen cadeaus te gaan kopen, maar eens goed gaan eten doen we wel. Althans, dat hopen we toch, dat het goed is. Het is een restaurant dat we beiden al een tijdje eens willen proberen maar er nog nooit van gekomen is. De laatste weken heb ik wat zitten rondkijken naar een geschikte eetplaats maar uiteraard zaten ze allemaal al goed vol. En vorige zaterdag, toen we op weg waren naar Pieter en Ellen, besloten we toch nog eentje te proberen en kijk! Plaats!
Morgen hoort u wel of het goed was.

PS: Als je trouwens nog snel op een zeer low-cost doch originele manier je vriend(in) wil verrassen met iets dat veel meer zegt dat een iPod: Schrijf een brief.

8 replies on “Valentijn”

En, hoe was het? Als het goed was moet je natuurlijk nog wel zeggen waar het was, hé. Tips met goede restaurants (vooral in Antwerpen) zijn altijd welkom.

@Maajkel
Er is een nieuwe Italiaan op’t Zuid: Tartufo, vlak bij mij thuis. Dat is op de hoek van de Graaf van Hoornestraat en de Kasteelstraat. Niet te duur voor de meeste zaken, maar het is een klassieke italiaan. Dus geen pizzeria! Hier kom je voor de echte Italiaanse keuken.
De Princess of Spoons in de montignystraat is ook de moeite. Wel beetje speciaal qua eten en concept, maar het is wel lekker daar :)
Enfin, dat zijn de laatste twee restaurants die ik hier heb ontdekt… Niet op Valentijn, btw…

En, hoe was het? Als het goed was moet je natuurlijk nog wel zeggen waar het was, hé. Tips met goede restaurants (vooral in Antwerpen) zijn altijd welkom.

@Maajkel
Er is een nieuwe Italiaan op't Zuid: Tartufo, vlak bij mij thuis. Dat is op de hoek van de Graaf van Hoornestraat en de Kasteelstraat. Niet te duur voor de meeste zaken, maar het is een klassieke italiaan. Dus geen pizzeria! Hier kom je voor de echte Italiaanse keuken.
De Princess of Spoons in de montignystraat is ook de moeite. Wel beetje speciaal qua eten en concept, maar het is wel lekker daar :)
Enfin, dat zijn de laatste twee restaurants die ik hier heb ontdekt… Niet op Valentijn, btw…

@Zoida
Bedankt voor de tips!!
Dat Italiaanse restaurant interesseert me wel, dat ga ik zeker eens uitproberen, volgende keer dat ik nog eens op ‘Het Zuid’ kom.

Zelf ken ik nog niet heel veel restaurants, omdat ik de neiging heb naar plaatsen te gaan waar ik uit ervaring weet dat ze goed zijn, om m’n geld niet te verkwisten aan een ‘middelmatig’ etentje, daarom dat ik alle tips geweldig appresieer. Mijn all-time-favourite is nog steeds de kom Sjee Twa in de Walvisstraat (dicht bij Dageraadplaats).

@Zoida
Bedankt voor de tips!!
Dat Italiaanse restaurant interesseert me wel, dat ga ik zeker eens uitproberen, volgende keer dat ik nog eens op 'Het Zuid' kom.

Zelf ken ik nog niet heel veel restaurants, omdat ik de neiging heb naar plaatsen te gaan waar ik uit ervaring weet dat ze goed zijn, om m'n geld niet te verkwisten aan een 'middelmatig' etentje, daarom dat ik alle tips geweldig appresieer. Mijn all-time-favourite is nog steeds de kom Sjee Twa in de Walvisstraat (dicht bij Dageraadplaats).

@Maajkel
Blijkbaar heb je al in de kom Sjee Twa gegeten.
Hoezit dat daar mé de prijslijst? groot buget nodig?

@Maajkel
Blijkbaar heb je al in de kom Sjee Twa gegeten.
Hoezit dat daar mé de prijslijst? groot buget nodig?

Comments are closed.