Categories
Celebs

Britney

In de linkblog had ik al een foto gezet van Britney zonder haar. Het verhaal dat ik opgevangen heb gaat als volgt:
Ze had zichzelf aangemeld bij een ontwenningskliniek maar is er na enkele uren al vandoor gegaan, heeft al haar haar laten afscheren (dat nu te koop is voor een goed doel) en is een tattoo gaan halen.
Een bizarre opeenvolging van gebeurtenissen als je het mij vraagt. Ik zou concluderen dat Spears volledig de pedalen kwijt is, maar dan past dat verkopen van haar haar voor het goede doel er niet in. Volgens mij gaat dit om een reddingsactie van de PR achter het bedrijf Britney Spears.

Agent krijgt telefoon dat Britney juist weggelopen is uit het ontwenningskliniek waar hij haar net naartoe heeft gedaan. Hij belt haar op en vraagt waar ze zit. Bij de kapper, zegt ze. Alles gaat er af. Agent neemt zakdoek en veegt het zweet van zijn voorhoofd.
“Breng al dat haar mee, Britney. Ik ga redden wat er te redden valt.”
Hij regelt ondertussen de verkoop voor het goede doel. Een mooie zet. Hij belt Britney op en vraagt waar ze zit.
“Bij Tattoo Jimmy.”
Agent geeft het op.

4 replies on “Britney”

Bizarre opeenvolging van gebeurtenissen? Bwa neen…

“Wat??? Geen drugs meer? Totaal absoluut geen???? Geen haar op mijn hoofd dat daaraan denkt!”

Bizarre opeenvolging van gebeurtenissen? Bwa neen…

“Wat??? Geen drugs meer? Totaal absoluut geen???? Geen haar op mijn hoofd dat daaraan denkt!”

[…] We hadden al gehoord dat, zeg maar, losgeslagen Britney haar hoofd had kaalgeschoren en daarna een auto onder handen heeft genomen met een paraplu. Maar nu gaat ze nog een stap verder. Ze tekent zessen op haar kale kopje, roept dat ze de duivel is en probeert zelfs zelfmoord te plegen!! Ik vraag mij toch af wat er met The American Dream gebeurd is, dat het zover is kunnen komen… media, nieuws […]

[…] Ok, het meiske mag dan even snel van niks tot superster als andersom zijn gegaan. En nu zelfs nog lager zijn gegaan dan niks. Maar deze t-shirts zijn wel grof. Grof, maar grappig, anders zou ik er niet over posten natuurlijk humor, media […]

Comments are closed.