Categories
Blurs

Netwerk stopt

Ha! Gedaan, zeggen ze. Why, you ask?

Ondanks het feit dat we nog steeds het meest gelezen computer- en multimediablad zijn, dwong een zeer moeilijke advertentiemarkt ons de handdoek in de ring te gooien.

Hier sta ik toch even van versteld. Is die markt zo moeilijk als het over advertenties gaat? Als je een gemiddelde blog bekijkt, de mijne inclusief, kan ik toch niet klagen als het over advertenties gaat. We werken uiteraard op een kleinere schaal met een kleiner doelpubliek, maar in de computer en multimedia wereld lijkt me er toch genoeg spelers te zijn die aan publiciteit willen doen. En ik meen me te herinneren dat het blad toch goed gevuld was met advertenties. Hoeveel moeten daar dan nog bij om het winstgevend te houden?
Ach, ik heb er waarschijnlijk te weinig kaas van gegeten.

2 replies on “Netwerk stopt”

Comments are closed.