Categories
Film

Eddie Murphy slechte verliezer

Eddie MurphyOp IMDB kunnen we lezen dat Eddie Murphy de Oscar show heeft verlaten nadat hij geen beeldje in de wacht heeft kunnen slepen voor zijn bijrol in Dreamgirls. Zo heeft hij collega Hudson het beeldje niet zien winnen en heeft hij ook de liedjes gemist die zijn andere mede-acteurs uit de film hebben gebracht. Tsk, tsk, tsk. Ik kan mij voorstellen dat het niet leuk is als favoriet toch niet te winnen, maar het minste dat je kan doen is je collega’s steunen. En gratis eten en drinken.

2 replies on “Eddie Murphy slechte verliezer”

tja, alle verlies is moeilijk… Sommige mensen kunnen er gewoon slechter mee om…
Een gemiste kans om zich positief op te stellen in de media!

tja, alle verlies is moeilijk… Sommige mensen kunnen er gewoon slechter mee om…
Een gemiste kans om zich positief op te stellen in de media!

Comments are closed.