Categories
Celebs

Harry naakt

Hehe, everybody gasp! Daniel Radcliffe, die vooral bekend is als Harry Potter, doet aan toneel in London en schokt vriend en vijand door naakt op het podium te staan in Equus. Meer nog, hij simuleert sex en rookt! Groot alarm, dat kan u zich wel voorstellen.

2 replies on “Harry naakt”

Ik heb overlaatst zelfs nog ergens een niet zo’n verbloemende still gezien van net de s(t)imulerende naaktscene… Al had ik eerder oog voor zijn vrouwelijke tegenspeelster…
(Ik kan de link niet zien, want Yahoo wordt geblocked door onze HTTP filter :( )

Ik heb overlaatst zelfs nog ergens een niet zo'n verbloemende still gezien van net de s(t)imulerende naaktscene… Al had ik eerder oog voor zijn vrouwelijke tegenspeelster…
(Ik kan de link niet zien, want Yahoo wordt geblocked door onze HTTP filter :( )

Comments are closed.