Categories
Lifelog

Weekend

Druk maar leuk weekend achter de rug. Vrijdag bekomen van de week en rustig in de zetel gehangen (rrr). Zaterdag was er uiteraard de Blogmeet in Leuven waar u overal al wel iets van gelezen hebt. Altijd leuk enkele bekenden terug te zien en, meer nog, wat nieuwe mensen te leren kennen zoals Thomas (jaja, de politiek was aanwezig),Pieter Jelle van drieduizend.be en Sieghild. Jammer genoeg kon ik niet heel lang blijven en heb ik niet met iedereen een praatje kunnen doen (Kathleen, volgende keer beter ;)). Promotie was er ook! Niet alleen liep Jeroen al in een shirt van de Bwards, maar ook Nuance kwam en smeet met prijzen. Een gratis doosje spraakherkenningssoftware onder de naam Naturally Speaking van Dragon. Ik zou het graag uitproberen maar zoals Miel zit ik ook met het probleem dat het niet onder Vista draait. Binnenkort dan maar eens op de PC van Evelyne uitproberen! Terug richting Antwerpen nam ik Pieter mee. De laatste week heb ik al 2 maal 30 minuten met de man liggen praten over hoe ik nu met mijn camera moet werken. Ongelooflijk wat je zo bijleert. Waarvoor dank.

Zondag dan maar. Ik heb nog maar eens een poging ondernomen om wat te gaan joggen maar ik moet zeggen dat het deze keer veel minder vlot ging. Wat veel vlotter ging was de voetbalwedstrijd van Germinal-Beerschot tegen Club Brugge. Toegegeven, er is een probleem bij Brugge, maar de pers mag ook wat meer vermelden dat de Beren ook wel een knappe match gespeeld hebben. Ik vraag me af hoe lang we Sterchele nog gaan kunnen behouden.

Nog veel VEEL vlotter gaat een Jaguar XKR Cabrio. Cedric van Autofiel had deze een weekendje gekregen om te testen en zondagavond hebben ik en Evelyne even mogen meerijden. Terwijl Evelyne zich dubbelplooide om achteraan plaats te nemen, ging ik naast Cedric zitten. Toen ik de auto zag had ik wel zin om ook eens achter het stuur plaats te nemen, maar na enkele minuten was dat niet meer zo. Jongens wat een kracht! Het is fantastisch om in zo een auto mee te mogen rijden, maar nog veel fantastischer als er iemand achter het stuur zit die weet hoe hij met zo’n auto moet rijden. Wat een geluid, wat een snelheid. Als je een beetje into cars zijt, ga dan even langs autofiel.be. Binnenkort zal je ongetwijfeld een verslagje kunnen lezen van deze voiture.

4 replies on “Weekend”

Comments are closed.