Categories
Actueel

Chips

Hebt u ook met veel plezier de magistrale zet van Pieter liggen volgen? Zoniet vat ik het kort even samen.
Croky lanceert binnenkort een nieuw product en heeft naar vele bloggers een mail gestuurd of ze deze in primeur wilden uittesten om zo wat posts op de blogs te krijgen over de nieuwe chips. Het maakte niet veel uit (uiteraard) of je het goed vond of niet, er bestaat geen slechte reclame weet u wel. Er ging ook een site komen waarop je via video je indruk kon nalaten: maakofkraak.be. Die site ging er komen, mocht het niet zijn dat Pieter hem eigenlijk nog heeft kunnen registreren!

Een paar dingen kan je natuurlijk gaan bedenken. Gaat het hier om een vergissing of om een goed bedachte zet? Want stel dat het weldoordacht was, dan is het plannetje goed gelukt want iedereen springt er nu uiteraard op en is al over die chips bezig. Een ander punt is dat Pieter wel voor de concurrentie werkt, want blijkbaar zit de mortierbrigade achter dit gebeuren. Uiteraard is Pietel.be zijn ding en heeft dat niets met zijn werkgever te maken, maar toch voelt het alsof het delicaat ligt.

Wie zal het zeggen.

UPDATE: Nog iets dat ik mij afvraag: In de mail spreekt men dat het product binnenkort gelanceerd wordt en dat we in avant-premi?re een zak krijgen. Maar toch staat er al genoeg online. Over deze nieuwe dingen. Weet er iemand of dit al niet gewoon in de winkelrekken ligt?

3 replies on “Chips”

Comments are closed.