Categories
Lifelog

En nog kadoows!

Gisteren is mijn zusje dus langsgeweest met een flesje Cava dat papa haar nog had meegegeven! En blij! Lekker flesje, waarvoor uiteraard bedankt. Maar mijn zusje vond het boek blijkbaar niet voldoende als kadoow en heeft in het geniep met Evelyne liggen communiceren. Ze had namelijk de serie Rome bij, een HBO serie (wat het dus per definitie goed maakt) over… wel, Rome. Ik heb die al zeker 10 keer NIET meegenomen uit een winkel, wat een opmerkelijke prestatie van mezelf is. En dus nu heb ik het!
Oh en Chriske en Els, bedankt voor de mokken en het kaartje!

En blij!

2 replies on “En nog kadoows!”

Rome is zonder twijfel één van de betere series van de afgelopen jaren (naast Prison Break en Desperate Housewives). Ik ben momenteel bezig met het tweede seizoen en was aangenaam verrast door de vele indrukwekkende en dure sc?nes. Een absolute aanrader!

Rome is zonder twijfel één van de betere series van de afgelopen jaren (naast Prison Break en Desperate Housewives). Ik ben momenteel bezig met het tweede seizoen en was aangenaam verrast door de vele indrukwekkende en dure sc?nes. Een absolute aanrader!

Comments are closed.