Categories
Lifelog

2 april

De 1 april-grap op de radio vond ik flauw en van weinig originaliteit getuigen. Die van De Zondag dan weer wel, Germinal Beerschot en Antwerp moeten misschien wel rekening houden met zo een situatie. Maar de beste die deed mijn eigen brein een dag te laat.

Ik heb deze morgen een half uur naar mijn wagen liggen zoeken. Aangekomen op de parking, bij de plek waar ik dacht dat hij stond, was geen Opel Zafira te zien. Angst sloeg me niet direct om het hart, met huurwagens valt dat best mee. Maar toch, de miserie voor ogen, ben je toch wat ongemakkelijk. Zeker 10 keer heel die parking afgelopen. Evelyne kon ik niet bereiken, want die was onderweg naar Brussel. Nu, als je niet altijd voor je deur kan parkeren, heb je veel plaatsen waar je hem geregeld zet. En ik heb al veel gedacht dat ik mij ooit wel eens ging vergissen op een (maandag)ochtend. Vandaag was dus die dag, en toch was ik vrij zeker van waar ik hem had gezet en besloot ik dus na 20 minuten richting Politie te vertrekken. En na 200 meter sloeg het binnen. Alsof mijn brein plots opsprong en “Haha! 2 April!” riep en me vertelde waar ik hem geparkeerd had.

The joke’s on me, 2 maal. Ik heb me laten foppen en mijn brein heeft zich van dag vergist.
Goeiemorgen!

9 replies on “2 april”

Wel op StuBru, maar ik neem aan dat dat hetzelfde was, had Helmut Lotti blijkbaar een fonds opgericht om het fietsen et promoten. Elke 100ste beller kreeg een fiets.

Heb je je Astra omgeruild voor een Zafira?
Denk je aan gezinsuitbreiding?

Comments are closed.