Categories
Film Lifelog

Films

Moest er iemand zin hebben, ik zit vanavond voor 2 films in Metropolis. Eerst 300 om 20u30, daarna Sunshine om 22u30!

4 replies on “Films”

300 had ik al ff geleden gezien, fantastische film!
En Sunshine ben ik net in UGC gaan kijken (abonnement eh). Een van de beter science-fiction films over de ruimte vind ik, enkel het einde leek me net iets te snel in elkaar gestoken.

‘300’ was veel CGI met weinig inhoud. Ik wil u wel aanraden om nadien eens door te kliken naar allsp.com en de aflevering ‘D-Yikes!’ (seizoen 11, aflevering 6) te bekijken. Een heerlijke parodie op de film. :)

300 had ik al ff geleden gezien, fantastische film!
En Sunshine ben ik net in UGC gaan kijken (abonnement eh). Een van de beter science-fiction films over de ruimte vind ik, enkel het einde leek me net iets te snel in elkaar gestoken.

'300' was veel CGI met weinig inhoud. Ik wil u wel aanraden om nadien eens door te kliken naar allsp.com en de aflevering 'D-Yikes!' (seizoen 11, aflevering 6) te bekijken. Een heerlijke parodie op de film. :)

Comments are closed.