Categories
online

Bloggers aan het strand

Allez hup, hier gaan we weer. Een nieuwe bloggers bijeenkomst. Deze keer gaan we naar het strand, maar dan in Antwerpen. Inschrijven alhier. Ik ben ingeschreven, maar ik weet nog niet zeker of ik er wel ga zijn. Het komt me allemaal iets te snel achter elkaar heb ik zo de indruk.

5 replies on “Bloggers aan het strand”

Hij probeert ook de boel draaiende te houden, zekerst? Leuk initiatief, dat wel, en hopelijk heeft hij een alternatief igv slecht weer.

Mmmja … ik heb toch ook wat die indruk. En alhoewel ik dolletjes ben op onze bwardsorganisator, ga ik deze keer passen. Ze moesten zich nog eens herinneren hoe ik er intecht uitzie. Ai ! ;-)

@meneer oogsnoep: We hebben dit jaar toch al verschillende dingen gehad. De Bwards, blogmeet in Leuven, barcamp (hoewel je dat niet echt mag meerekenen als echte bloggersmeeting, hoewel ik er toch veel ben tegengekomen), Meeting Of Minds (ditto).
Toegegeven, het is niet veel, maar ik heb toch het gevoel. Misschien had ik het liever wat later in de zomer gehad, I dunno. Just a feeling.

Btw, no offence naar Jeroen hoor, integendeel! Ik heb niet liever dan dat hij die dingen doet en ik zou niet weten wie anders (hoewel ik kan aannemen dat er anderen het ook eens willen proberen). It’s a personal feeling, that’s all.

Comments are closed.