Categories
online

Damage control

Remember de Vleghel-oorlog bij Overexposured? Inge heeft iets opgemerkt: namelijk dat er iemand aan damage control aan het doen is. In deze versie van de post kan je namelijk merken dat er wat punctuatie betreft wel wat overeenkomt bij bepaalde comments. En jawel, zelfde IP’s!

Muha *grin*
Een vette kluif voor de mensen die zich hiermee bezig houden, denk ik. Nietwaar, Bart? En ook voor de eigenaar van de Vleghel, want Google houdt wel van de post.

2 replies on “Damage control”

Voor alle duidelijkheid: ik hou me daar niet mee bezig. Geïnteresseerd, geïntrigeerd, ja. Maar tot nader order doe ik niet aan reputation management – tenzij voor mezelf ;) .

Voor alle duidelijkheid: ik hou me daar niet mee bezig. Geïnteresseerd, geïntrigeerd, ja. Maar tot nader order doe ik niet aan reputation management – tenzij voor mezelf ;) .

Comments are closed.