Categories
Actueel Lifelog

Back

Hey all!
Terug van een zalig weekje in de Provence. Goed uitgerust, maar wel met 2 oren die volledig dicht zitten. Ik zit er nu als een halve zot druppels in te doen, met de hoop dat de dokter ze straks volledig terug open kan zetten.

So what did I miss? Blijkbaar hebben we een nieuwe, veelbelovende speler op het zo hippe sociale vlak: Pownce (met dank aan Dikkie die aan mij gedacht heeft tijdens mijn afwezigheid). Wie een “invite” wil, ik heb er nog 6 liggen. Vraag er een in de reacties, zorg ervoor dat je een goed emailadres gebruikt en ik stuur er een op. Zolang de voorraad strekt etc.

Verder heb ik 1 ding niet gemist: de bosbranden. Op de terugweg van Monaco naar ons verblijf in Le Thoronet hadden we het vlaggen. Warm weer en veel wind zorgen voor vuur, en dat zorgt voor files.
Forest Fire France

8 replies on “Back”

Comments are closed.