Categories
online

Mystery rules

I’m a sucker for mystery, dat zou geen verrassing mogen zijn voor mensen die me kennen. Enkele voorbeelden:

  • Mystery Auctions op Ebay. Er worden bijna-waardeloze dingen verkocht aan belachelijk hoge prijzen. Zoals deze zonnebrandolie. Ja, dat leest u goed, het ding is verkocht voor $4.595,45. Dat is ??3.336,19. Het geheim ligt hem in het zinnetje: “Anything else you receive is a gift from me to you“. Het gaat hem dus niet om die zonnebrandolie, maar om hetgeen dat er bij komt. Er zijn nog voorbeelden die je hier kan terugvinden. Het is zo populair dat Ebay er al een aparte sectie voor heeft voorzien. Noem het dus gerust gokken op Ebay.
  • Geld in enveloppen op openbare toiletten in Japan (Bedankt Katleen!). Elke enveloppe bevat Y10.000 (zo een ??60) en een briefje die vraagt om het geld te gebruiken voor je eigen zelfverrijking. Bij sommige zou ook vermeld zijn dat er maar 1 pakje per persoon mag genomen worden. Tot hiertoe nog geen spoor van de weldoener.

Meer van dat.

4 replies on “Mystery rules”

Dat van die geldenveloppes zal ik direct melden aan asfaltkonijn DKarn-Duuk, die zit momenteel te chillen in zijn penthouse in hartje Tokyo (misschien ga ik hem zelfs bezoeken binnen een paar weken).

Heb net een enveloppe met wit poeder op het mannentoilet gevonden, zou dat ook geld opbrengen? Heb er eens goed aan gesnoven en mijne milt begint een beetje raar te doen.

Comments are closed.